Aripi de pui cu ghimbir – Specialitate marocana

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1kg aripi de pui,
  • 50ml sos de soia,
  • 30ml coniac,
  • 2 catei de usturoi,
  • 500ml vin alb sec,
  • 1 lingurita ghimbir,
  • 100g faina,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

Se pun aripile de pui intr-o marinata din vin, sos de soia, coniac, usturoi tocat, ghimbir si ceapa. Se lasa de pe o zi pe alta. Se scurg bine si se sterg, se sareaza, se pipereaza, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei. Se scot cu spumiera, cand au capatat o culoare aurie, si se pun la scurs pe hartie absorbanta (servetel). Se servesc cu garnitura de cartofi fierti cu unt.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.