HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Vinete umplute

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

2 vinete de marime medie, 100 g sunca afumata, 75 ml ulei de masline, 40 g unt, 1 castravete, 25 g faina, 3 dl lapte, 50 g branza topita, 1 lingura de hrean razuit fin, sare si piper negru, 4 linguri cu cubulete de paine, 1 lingura de patrunjel, 2 lingura de parmezan.

Spalati bine si taiati in jumatati vinetele. Scobiti cu o lingurita interiorul avand grija sa nu-l stricati. Interiorul vinetelor si sunca se taie in cubulete. Puneti 3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si prajiti cubuletele de vinete pana cand se inmoaie si puneti-le la scurs pe niste servetele. Separat in alta tigaie prajiti in 15 g de unt sunca timp de 5 minute, dupa care adaugati restul de unt si castravetele taiat cubulete. Separat puneti la fiert faina si laptele la foc mediu spre mic si amestecati pana cand obtineti un sos. Adaugati la acest sos hreanul, condimentele si brinza topita. Amestecati cubuletele de vinete cu sunca si castravetii, cu acest amestec umpleti jumatatile de vinete. Turnati peste amestec sosul, iar pe deasupra puneti patrunjelul si parmezanul. Jumatatile de vinete astfel umplute se baga la cuptor intr-o tava si se tin circa 20-25 de minute la o temperatura de 200 de grade Celsius pana cand devin galben aurii.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Gogosi

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Tort sarat din cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.