Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
- vanata potrivita,
- sare (sau vegeta),
- piper,
- 2 oua,
- faina,
- pesmet,
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se
pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva minute sa se scurga. Separat, se bat ouale cu
faina, sare, piper, ca o compozitie de snitele. Se dau apoi feliile de vinete prin compozitia
respectiva, prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Sfaturi de vara pentru cei care vapeaza - June 25, 2018
- De ce nu au oamenii o parere buna despre videochat? - April 27, 2018
- Cum se face repatrierea in caz de accident auto? - March 8, 2018
Comentarii recente