Vinete cu ceapa si oua

Share Button

Ingrediente:

  • 2 buc. vinete mari lunguiete,
  • 1 buc. ceapa,
  • 2 felii piine alba inmuiata intr-un pahar lapte,
  • patrunjel,
  • marar,
  • 2 oua tari,
  • 1 ou crud
  • sare,
  • piper,
  • 4 linguri smintina,
  • 1 lingura faina,
  • ulei.

Mod de preparare:

Se taie vinetele in doua in lungime, se scobesc, se trece miezul impreuna cu ouale tari prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa rasa calita in ulei, cu piinea muiata si stoarsa, patrunjelul si mararul tocat, apoi cu oul crud, sare si piper. Se umplu vinetele cu acest amestec. Smintina amestecata cu faina se toarna peste vinete si se lasa sa fiarba pe foc mic un sfert de ora, apoi se dau la cuptor sa se rumeneasca.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.