HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Tort cu branza de vaci, mere si coacaze

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 16 bucati):

  • 300 g. de mere fara samburi,
  • zeama de la o lamaie,
  • 350 g. de branza de vaci,
  • 3 oua,
  • 4 linguri de ulei,
  • 80 g. de indulcitor pentru diabetici,
  • sare,
  • 300 g. de faina,
  • 1 pliculet de praf de copt,
  • 50 g. de coacaze pentru diabetici,
  • 25 g. dulceata de caise,
  • 25 de g. de fulgi de nuca de cocos,
  • hartie cerata.

Mod de preparare:

Se spala merele, se taie felii si se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca cu mixerul 150 g. de branza de vaci, un ou, uleiul, 40 g. de indulcitor si sarea,pana obtineti o crema. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga la crema din branza de vaci. Se amesteca bine si se intinde apoi aluatul intr-o forma speciala de tort (cu diametrul de 26 cm.), tapetata cu hartie cerata. Marginile se ridica cu degetul de-a lungul formei. La restul de oua se desparte albusul de galbenus. Se amesteca galbenusurile cu 200 g.de branza si cu 40 g. de indulcitor. Albusul se bate bine si se adauga la compozitie. Se intinde compozitia peste aluatul din forma. Deasupra se aseaza feliile de mar,iar gaurile acestora se umplu cu coacaze. Se introduce la cuptor tava si se coace cca. 30 de minute. Apoi se scoate si se lasa sa se raceasca. Se incalzeste dulceata, se trece printr-o strecuratoare si se unge marginea tortului. Deasupra se presara fulgii de nuca de cocos.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarte cu crema si capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tort cu crema de zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.