HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Tiramisu din piscoturi “Savoiardi Balocco”

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente:
Piscoturi “Savoiardi Balocco”;

  • 225 g mascarpone (italian sau romanesc special pentru tiramisu),
  • 225 g frisca Hulala,
  • 5 galbenusuri,
  • 1 albus ou batut spuma,
  • 150 g zahar,
  • 1 paharel lichior sau rom dupa gust,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 esenta rom,
  • cacao ptr. pudrare,
  • ness pentru inmuiat piscoturile, ex: o ceasca de apa rece – o ligurita de ness.

Mod de preparare:
Intr-un castron se freaca galbenusurile de ou cu zaharul pana la obtinerea unei compozitii
spumoase, amestecand cu grija se adauga crema mascarpone, frisca batuta spuma, albusul
deasemenea spuma si in fine lichiorul , esenta de rom si zaharul vanilat. Se amesteca pana la
omogenizare. Intr-o tava se aseaza un strat crema de mai sus, un strat piscoturi insiropati pe
ambele parti, un alt strat de crema , un alt strat piscoturi si se incheie cu un strat de crema
dispusa uniform cu ajutorul unei spatule. Deasupra se pudreaza cu un strat de cacao data prin
sita.Se tine la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Tiramisu e si mai gustos daca este
preparat cu o zi inainte de servire.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Papanasi oltenesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Salata de prune si struguri cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce sunt dulciurile
Vezi Postarea
  • 7 min
  • Dulciuri

Ce sunt dulciurile?

  • Eduard Nedelcu
  • May 30, 2023
Cele mai bune merdenele congelate cu brânză
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Blog
  • Dulciuri

Cele mai bune merdenele congelate cu brânză

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2021
Care sunt cele mai populare tipuri de cozonac?
Vezi Postarea
  • 3 min
  • Blog
  • Dulciuri

Care sunt cele mai populare tipuri de cozonac?

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2020
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de prune si struguri cu sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Papanasi oltenesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Budinca din macaroane cu branza de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Dulciuri

Aluat frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Dulciuri

Placintele bunicii

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.