Telefoane bune la preturi accesibile

Telefoane bune la preturi accesibile

Fiecare persoana isi doreste sa poata avea un telefon mobil cat mai performant, insa pe care sa il poata achizitiona la un pret cat se poate de avantajos.

Ei bine, atunci cand vorbim de telefoane mobile, trebuie specificat faptul ca acestea se impart in trei categorii, si anume:

  • cele mai scumpe si performante smartphone-uri ale producatorilor de top;
  • smartphone-uri ale producatorilor de top, accesibile oricarui buzunar;
  • smartphone-uri ale producatorilor mai putin cunoscuti de pe piata.

Stim cu totii ca ideal ar fi sa ne cumoaram un smartphone cat mai performant, si cu siguranta fiecare ar vrea un iPhone 7 sau un Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge, sau de ce nu, un HTC 10, insa cu siguranta nu toata lumea isi permite un asemenea dispozitiv.

Sunt persoane care fac sacrificii pentru a-si cumpara un astfel de dispozitiv, altii le cumpara second hand, in timp ce altii cauta telefoane ale producatorilor de top, care sa nu fie la fel de scumpe.

Un model de smartphone de la un producator renumit, si care vine la un pret avantajos ar fi modelul Samsung Galaxy J5, un telefon care a avut un succes incredibil din momentul in care a fost lansat si pana acum.

Printre cele mai importante caracteristi tehnice pe care le detine un astfel de telefon se numara procesorul Quad Core, sistemul de operare Andrid OS, dimensiunea de 5,2 inch a display-ului dar si camera foto principala de 13 MP. Memoria de stocare a unui astfel de dispozitiv este de 16 GB in timp ce memoria RAM este de 2 GB.

Cam acestea ar fi pe scurt cele mai importante caracteristici tehnice ale unui astfel de telefon. Daca vei opta pentru un astfel de model, in ciuda faptului ca nu sunt foarte scumpe, iti ofera o mare placere in momentul utilizarii dispozitivului.

Daca nu esti un fan al telefoanelor Samsung, poti sa optezi pentru un model de la HTC, iar un astfel de dispozitiv ar fi HTC Desire 628. Un astfel de telefon are o memorie de stocare de 32 GB in timp ce memoria RAM este de 3GB. Procesorul cu care este echipat dispozitivul este Octa Core, iar sistemul de operare este unul Android OS. La fel ca si in cazul modelului anterior mentionat, si acest model de la HTC are o camera foto principala de 13 MP.

Un alt model de telefon mobil performant si accesibil tuturor in ceea ce priveste pretul este Huawei Venus P9 Lite Dual Sim 4G. Memoria de stocare a unui astfel de smartphone este de 16 GB in timp ce memoria RAM este de 2GB. Procesorul cu care este echipat dispozitivul este unul Octa Core, iar sistemul de operare, este la fel ca in cazurile amintite mai sus, Android OS. Camera foto principala a acestui dispozitiv este de 13 MP.

Ei bine, chiar daca Huawei nu este inca un producator la fel de apreciat precum Samsung sau HTC, in ultimul timp a inceput sa scoata pe piata telefoane performante si apreciate de catre utilizatori, ceea ce face ca Huawei sa se bucure de o incredere din ce in ce mai mare a utilizatorilor de telefoane mobile.

Deci, dupa cum se vede, poti sa cumperi si telefoane performante la preturi accesibile.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.