Soté de miel

consultanta Dan Bradu
  • 1 kg carne de miel
  • 2 cepe mijlocii
  • o capatana de usturoi
  • 4 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 4 linguri de ulei
  • sare, piper

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, impreuna cu doi catei de usturoi pisati, apoi se pune carnea, taiata in cubulete, precum si ceilalti catei de usturoi intregi. Dupa ce s-a rumenit carnea, se sareaza, se pipereaza si se adauga o cana de zeama de carne sau apa calduta. Se fierbe, cu cratita acoperita, o ora la foc mic. Cu un sfert de ora inainte de a fi gata, se adauga rosiile si ardeii taiate feliute.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.