HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel parizian

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 2 snitele mai mari (sau cite sint necesare),
  • 2 felii subtiri de sunca slaba,
  • 2 felii de cascaval de 1/2 cm grosime,
  • faina,
  • ou,
  • sare,
  • pesmet,
  • untdelemn.

Mod de preparare:

Carnea de vitel (capac, pulpa) se taie in felii de 1 cm grosime (sa nu aiba pielite); acestea se bat cu ciocanul de carne pina cind capata o suprafata de 2 ori mai mare decit cea a unui snitel obisnuit si grosimea de 1/2 cm sau chiar mai putin. Feliile se potrivesc sa aiba 2 laturi mai lungi; se vor indoi in jumatate si la mijloc se vor introduce o felie de sunca si una de cascaval, taiate in asa fel incit sa intre in intregime intre jumatatile de carne. Snitelele se trec apoi prin faina, ou si pesmet, si se prajesc. Se servesc fierbinti, altfel cascavalul se va intari. Snitelul parizian se poate prepara, la fel din piept de pui sau de curcan, feliile se bat putin, aranjindu-le si prajindu-le la fel. Sunca se poate inlocui cu felii de creier fiert sau prajit. Sardelele se vor folosi numai pentru cine le agreeaza gustul. Aceste snitele se servesc cu lamiie si unt aromat deasupra ca si snitelele vieneze.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel in pesmet sau vienez

  • Eduard Nedelcu
  • February 12, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.