Ingrediente:
- 800 g carne,
- ulei,
- 300 g ceapa,
- 300 g rosii,
- patrunjel,
- sare,
- piper,
- 300 g suc de rosii,
- un pahar vin alb,
- cimbru,
- legume asortate.
Mod de preparare:
Carnea se taie felii, se bate si se condimenteaza. Se prajesc feliile pe ambele parti. Se punal inabusit cu ceapa taiata marunt, sucul de rosii, vinul si putina apa calda. Cind sunt aproape gata se adauga sare, piper, cimbru, patrunjel si rosiile taiate marunt.
Mod de servire:
Se serveste cald cu o garnitura de legume.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
- Cum ne petrecem Craciunul in acest an? - December 18, 2020
- Cele mai bune aplicatii de chat pentru iPhone - December 15, 2020
Comentarii recente