Ingrediente:
- 1,2 kg file de porc,
- 300 g suc de rosii,
- 300 ml vin alb,
- 2 cutii mici cu fasole verde,
- 200 g faina,
- sare si piper,
- patrunjel,
- nucsoara.
Mod de preparare:
Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min.
Mod de servire:
Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente