Sfaturi de vara pentru cei care vapeaza

kurtmann.ro
Share Button

A venit vara! Soarele ne atrage catre marginea unei piscine si ne imbina la o bere rece si o tigara…sau o tigara electronica pentru cei care apreciaza mai mult vapatul.

Daca esti in grupul utilizatorilor de tigari electronica, indiferent ca esti posesorul unei tigari electronice smokemania sau al unui model mai putin cunoscut, este bine sa stii cateva reguli de utilizare pe timp de vara. Spre deosebire de tigarile clasice, cele electronice au nevoie de o atentie ceva mai mare, in conditiile in care in contact cu soarele pot genera probleme. Iata, asadar, o serie de recomandari de la producatori:

  • Evita sa iti lasi tigara in soare! Aceasta trebuie sa fie lasata intr-un loc cat mai racoros, nicidecum pe sezlong sau mai rau, in interiorul unei masini, atunci cand este ora pranzului. Exista posibilitatea ca tigara sa nu pateasca nimic, insa lichidul se va altera cu siguranta intr-un mediu foarte incins. Acesta isi poate modifica atat culoarea, cat si aroma si consistenta. Nu doar lichidul are de suferit, ci si bateria. In cazul in care este lasata la temperaturi ridicate, acesasta poate sa explodeze.
  • Foloseste o carcasa speciala pentru depozitare. Exista anumite carcase care protejeaza tigara de razele solare, ceea ce te scuteste de probleme. Pe langa faptul ca sunt utile pe timp de vara, acestea protejeaza si impotriva socurilor fizice, cum ar fi cazaturile.
  • Incearca sa vapezi cat mai putin! Caldura, in combinatie cu aburul tigarii, poate sa duca la o senzatie mai putin placuta si la dureri de cap. Tocmai de aceea, este bine sa incerci sa vapezi cat mai putin. In felul acesta poti sa mai faci un pas spre misiunea de a te lasa de tot de tutun.
  • Evita sa intri cu tigara in apa. Este electronica, iar in contactul cu apa s-ar putea sa refuze sa mai functioneze.

Daca respecti toate aceste reguli, singurul lucru la care trebuie sa mai ai grija este tipul de tigara pe care il folosesti. Pentru a evita orice fel de risc, este bine sa te orientezi doar spre tigari de buna calitate, construite de producatori de renume.

Tigara electronica nu are cine stie ce reguli de utilizare, insa de foarte multe ori, oricat de putine si de simple sunt, ajung sa fie incalcate, ceea ce duce la aparitia problemelor.

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

  1. Klaus

    Nu inteleg moda asta cu vape

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.