Servicii funerare, ce sunt si cum functioneaza?

Servicii funerare, ce sunt si cum functioneaza?

Serviciile funerare sunt date ca activitati care sunt executate atunci cand o persoana moare din pacate. Printre acestea se numara, planuri funerare, asigurari care acopera transferul sicriului la locul ultimei sale revederi, fie in inmormantare, fie in incinerare.  

Si  a spune la revedere de la o persoana iubita sau o persoana apropiata este cel mai complex lucru din lume, deoarece dincolo de a purta o pregatire psihologica, oamenii trebuie sa-si pregateasca si buzunarul, tinand cont de faptul ca moartea unei persoane necesita multe cheltuieli, deoarece serviciul entitatii trebuie luat in consideraresicriul, inmormantarea, necrologul, transferul, printre altele. Acest lucru, in plus, va va ajuta sa trebuiasca sa va mobilizati pentru a face mai multe proceduri.

  Ai o tragedie in familie si nu ai idee unde poti apela la servicii funerare ? Vezi aici serviciifunerare non stop.

Ce servicii ofera o casa funerara si cum sa alegi ?

Trebuie remarcat faptul ca cel mai recomandat lucru este sa fie prevenit, deoarece acest lucru va impiedica conturile individuale sa fie mai mari si, prin urmare, este necesar sa se achizitioneze un serviciu de inmormantare care sa acopere aceste cheltuieli, in cazul in care apare pierderea de a fi aproape.

Prin urmare, este foarte important sa stim care sunt serviciile oferite de companii, avand in vedere ca exista diverse planuri, astfel incat multi oameni sa fie conditionati de cel care se potriveste cel mai bine economiei lor.  

Acesteasunt serviciile pe care o casa funerara le poate oferi:

  • Gasiti un loc bun care sa se potriveasca nevoilor membrilor familiei, astfel incat acestia sa poata vizita cadavrul
  • Inchirierea de locuri, tinand cont de faptul ca unele companii au propriile locuri pentru a face inmormantarea sau incinerarea corpului.
  • Vanzarea si eliminarea sicrielor
  • Transferul decedatului de la locul privegherii la biserica.
  • Aranjamentul corpului si thanatopraxia

Cum sa identificati cele mai bune servicii care sunt de confortul dvs., astfel incat sa nu fiti inselati?

In tara functioneaza o multitudine de case funerare. De aceea, , iti ofera cateva recomandari de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi cu intelepciune asigurarea funerara, fie pentru tine, fie pentru familia ta.  

La ce ar trebuie sa fii atent atunci cand alegi serviciile unei case funerare :

  • Entitatile au obligatia de a-si dezvalui toate tarifele. La randul lor, trebuie sa prezinte un catalog cu toate serviciile pe care acestea le includ si chiar si cu cele care nu fac parte din aceste pachete.
  • Nu te poti baza neaparat pe toate serviciile din cadrul aceleiasi entitati, deoarece obiecte precum sicriul sau aranjamentele florale, poti alege in felul tau intr-o alta companie.
  • Desi sunteti afectat pentru moment, analizati foarte bine ofertele facute atunci cand persoana are moartea sa, deoarece, in cadrul planului dvs., puteti fi taxat cu altceva care nu este necesar.
  • Realizati ca toate serviciile pe care le-ati achizitionat sunt aceleasi cu cele oferite, in cazul in care nu este asa, puteti depune o plangere.

Cum se ingroapa coreenii?

Rudele si prietenii vor scrie un discurs funerar pentru a plange defunctul si pentru a-si exprima durerea. Aceasta nu numai ca detaliaza viata defunctului, dar ii lauda si meritele si realizarile. Ea reflecta cultura si istoria intregii familii a defunctului. In consecinta, orarea este foarte formala. Poate fi scrisa ca o biografie, epitaf sau o scrisoare catre decedat.

Desi este in scadere in comun, exista inca doua variante ale ritualurilor funerare samaniste care au supravietuit perioadelor Joseon si japoneza din istoria Coreei. Kosa, un rit de oferta spiritelor inainte de a incepe o noua companie. Ofrandele si rugaciunile trebuie sa aduca bunatatea spititilor. Kut / guteste un dans samanist declinat sub diverse aspecte, pe care mudang-ul sau paksu-ul il desfasoara in transa. Permite contactarea spiritelor, prezicerea viitorului sau cunoasterea trecutului. Ele variaza in cea mai mare parte in functie de regiunile din care provin, dar au aproape aceeasi premisa de baza, ca sufletele celor care nu reusesc sa treaca complet sau corect catre viata de apoi pot sa zaboveasca si sa creeze o soarta rea pentru satele din care provin. O mare parte din aceasta idee provine din venerarea stramosilor lor, care a venit din invataturile neo-confucianiste care au devenit raspandite chiar inainte de dinastia Joseon, deoarece au fost imbinate cu religiile organice ale popoarelor coreene antice.

In portiunile mai sudice si de sud-est ale Coreei, cunoscute acum sub numele de provinciile Jeolla, preotesele samaniste, cunoscute sub numele de Sesup-mu, erau o linie preoteasca ereditara.  Unul dintre riturile mortii pe care le infaptuiau in mod obisnuit, cunoscut sub numele de „Ssigum Kut (sau ritualul), apare foarte mult ca o curatare a sufletului pentru a-l pregati pentru viata de apoi. Consta in rularea unui articol de imbracaminte sau a unui pergament care semnifica individul intr-un covor, in picioare pe verticala, acoperirea covorului cu un capac metalic si turnarea peste el apa parfumata. Aceasta forma de samanism este intr-un declin mai rapid pe masura ce Sesup-mu ereditare devin din ce in ce mai rare.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.