HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Rulouri de pui cu morcovi sotati

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente rulouri:

  • piept de pui,
  • margarina,
  • bacon feliat,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper.

Ingrediente morcovi sotati:

  • morcovi,
  • o lingura zahar,
  • margarina,
  • zeama de lamaie.

Mod de preparare:

Pieptul de pui taiat si batut ca la snitele, se unge pe o parte cu margarina frecata cu patrunjel, se sareaza si se pipereaza, se ruleaza dupa care se imbraca fiecare in felii de bacon. Se prajesc usor in margarina. Se introduc la cuptor stropite cu putina apa. Dupa ce se scot de la cuptor se preseaza cu verdeata.

Morcovii sotati: morcovii taiati subtire se fierb intr-o cratita cu o ceasca de apa. Dupa ce au fiert se adauga o lingura de zahar, 100 gr margarina si se pun la foc mic pana devin crocanti, se adauga zeama de lamaie, se servesc ca garnitura la rulouri.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc

Rulouri de porc umplute

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari reci
  • Salate

Salata Boeuf cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.