Ingrediente:
- 1 cl lichior de portocale,
- 4 cl Campari,
- 8 cl suc de grepfrut,
- vin spumos,
- 1 felie de portocala.
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un pahar lichiorul, Campari si sucul si se umple paharul cu vin spumos. Se orneaza cu felia de portocala.
Sugestie:
Lichiorul amar, italian, Campari este un aperitiv clasic. Se bea, de exemplu, inainte de masa, cu gheata, cu o felie de lamaie si se umple paharul cu sifon sau biter de lamaie.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente