Ingrediente:
2 rinichi de vita, 20 g de unt, 4 linguri ulei, putin usturoi, 4 chite de patrunjel, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper negru.
Rinichii se spala, se curata si se taie pe lungime in felii subtiri. In ulei incins prajiti rinichii, mestecand cam 8 minute sa nu se prinda . Adaugati patrunjelul si usturoiul maruntit si mai lasati la foc 15 minute. Adaugati sucul de lamaie, sarea, piperul, adaugati putina apa si lasati totul sa se distuie pana cand rinichii se inmoaie.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
- Cum ne petrecem Craciunul in acest an? - December 18, 2020
- Cele mai bune aplicatii de chat pentru iPhone - December 15, 2020
Comentarii recente