HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Rata la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • o rata de peste 1 kg.,
  • 4 linguri de coniac,
  • 1 pahar de vin alb sec,
  • sare,
  • piper,
  • sos condimentat.

Mod de preparare:

Se curata bine pasarea, se pudreaza cu putina sare si piper, se asaza intr-o punga obisnuita din carton care a fost impregnata in ulei. Se pune rata in punga, se inchide si asaza in tava cuptorului potrivit de incins. Se pune o ceasca de ulei si tot atita apa si se lasa friptura sa se friga incet. Se intoarce punga, se mai adauga grasime, daca apa s-a evaporat, si cind friptura s-a rumenit se indeparteaza punga.

Mod de servire:

Se serveste cu sos condimentat, piure de cartofi si masline, separind copanele, iar pieptul taindu-l in felii potrivite.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe pane

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Rulada de curcan cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.