Probleme si solutii comune pentru Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro

Probleme si solutii comune pentru Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro

Huawei este o companie cunoscuta din motivele corecte. Producatorii chinezi sunt cunoscuti pentru faptul ca produc smartphone-uri de calitate superioara. Huawei P20, Huawei P20 Lite si P20 Pro sunt flagship-uri care cu siguranta va vor impresiona cu specificatiile si performantele lor.

De la o calitate superioara a camerei la o capacitate mare a bateriei, exista prea multe lucruri care sa va placa in ceea ce priveste aceste telefoane mobile Huawei. Preturile lor sunt, de asemenea, relativ accesibile atunci cand luati in considerare calitatea acestora, dar si telefoanele similare pe piata.

Ca majoritatea celorlalte dispozitive Android pe care le veti intalni pe piata, aceste telefoane mobile Huawei nu sunt fara cusur. Exista cateva probleme pe care utilizatorii le-au intalnit, iar in continuare vom lua in considerare cateva probleme comune ale acestor telefoane mobile Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro, dar si posibilele solutii ale acestora:

1. Probleme Wi-Fi

In general, dispozitivele android sunt susceptibile la probleme de conexiune, cum ar fi conexiuni Wi-Fi slabe. Daca intampinati aceasta problema cu Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista o serie de cauze posibile, inclusiv depasirea limitei de latime de banda.

Majoritatea problemelor Wi-Fi pot fi rezolvate atunci cand il comutati oprind routerul pentru aproximativ 30 de secunde si pornind din nou routerul. Daca problema nu este rezolvata, accesati setarile Wi-Fi, uitati de reteaua la care sunteti conectat in prezent si reconectati-o pentru a imbunatati conectivitatea. Acest lucru rezolva problema de cele mai multe ori.

2. Incarcare lenta

Se presupune ca dispozitivele Huawei se incarca rapid atunci cand utilizati incarcatorul potrivit. Sistemul SuperCharge poate trece de la zero la incarcare completa in 90 de minute. Cand dispozitivul incepe sa se incarce prea incet, cu siguranta exista o problema de corectat.

Primul lucru de facut este sa verificati daca incarcatorul si cablul sunt inca intr-o stare buna. Daca pot incarca alte dispozitive, atunci sunt in regula. Daca dispozitivul dvs. s-a udat recent, acordati-i timp, viteza de incarcare se poate imbunatati.

Daca problema persista insa, puteti incerca resetarea din fabrica pentru a scapa de aplicatiile necinstite, deoarece acestea pot fi in spatele problemei.

3. Problema de descarcare rapida a bateriei

Produsele Huawei vin cu baterii puternice, iar P20 / P20 Lite / P20 Pro nu fac exceptie: 3400 mAh, 3000 mAh, respectiv 4000 mAh. Aceasta inseamna ca bateria trebuie sa va serveasca timp de cateva ore dupa incarcare completa. Cand bateria incepe sa se descarce prea repede, exista o serie de lucruri care ar putea fi gresite.

Puteti incepe utilizand modul de economisire a energiei din cand in cand. Puteti reduce intotdeauna luminozitatea ecranului si puteti schimba rezolutia de la FHD + la HD +. De asemenea, trebuie sa dezactivati functiile si serviciile pe care nu le utilizati la un moment dat, cum ar fi GPS si Wi-Fi.

Daca problema persista, este posibil ca unele aplicatii terte sa creeze problema. Dezinstalati ultimele aplicatii instalate si vedeti daca vor fi imbunatatiri. De asemenea, puteti reseta dispozitivul la setarile din fabrica ca ultima solutie.

4. Telefonul care ruleaza prea lent

Cu procesoarele lor puternice, Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro nu ar trebui sa fie lente. Singurul motiv pentru care telefoanele vor functiona prea lent este atunci cand procesoarele sunt supraincarcate, si cand prea multe programe au ocupat spatiul RAM.

In majoritatea cazurilor de dispozitive inteligente care ruleaza prea lent, exista fundal aplicatii necinstite care utilizeaza puterea procesorului. Puteti face diferite lucruri pentru a rezolva aceasta problema.

Pentru inceput, minimizati rata pe care o faceti multitask. Actualizati toate aplicatiile. Eliminati orice aplicatie suspecta pe care ati instalat-o recent. Stergeti memoria din cand in cand. Daca problema este severa si persista, incercati resetarea din fabrica.

Acestea sunt asadar cateva probleme care pot aparea in cazul utilizarii acestor telefoane mobile Huawei. Din fericire, nu sunt probleme grave, iar solutiile sunt simple si la indemana tuturor.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.