Ingrediente:
- 4 fire praz,
- 100 gr. masline,
- 3 linguri ulei,
- ¼ lingurita zahar,
- 2 lingurite otet,
- 2 lingurite bulion,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata prazul, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se opareste cu apa clocotita. Se pune prazul scurs bine de apa intr-o cratita cu ulei fierbinte, se lasa sa se prajeasca usor, se adauga sarea, piperul, bulionul, zaharul, otetul si maslinele (care au fost desarate in apa calduta) si se da la cuptor sa scada bine.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Defectiuni comune pentru turbo - January 19, 2021
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
Comentarii recente