HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Prajituri Schwarzwald

  • Eduard Nedelcu
  • March 25, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Pentru 12 bucati:

  • 3 albusuri albusuri,
  • 176 gr. zahar,
  • 150 gr. nuci macinate,
  • 1 lingura faina de cartofi.

Umplutura si ornare:

  • 150 gr. ciocolata menaj, inchisa la culoare,
  • 4 dl smintina de frisca,
  • 1 lingurita cacao,
  • 1 lingurita zahar pudra.

Mod de preparare:

1. Se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se deseneaza 24 cercuri, circa 7 cm in diametru pe hirtia/hirtiile pergament care se pune/pun in tava/tavi.
2. Se bat albusurile spuma. Se adauga zahar, cite putin si se bate mereu pina se obtine o bezea tare. Se amesteca nucile macinate cu faina de cartofi, se pune amestecul acesta in bezea si se amesteca foarte usor.
3. Se intinde bezeaua pe discurile desenate si se coc circa 45 minute sau pina se desfac de hirtie si se simt uscate. Se pot lasa in cuptorul inchis apoi, sa se usuce la caldura cuptorului.
4. Se topeste ciocolata in baie de apa calda (Bain-Marie) si se unge cu pensula pe blaturile reci, deasupra (pe o parte a blaturilor). Ciocolata care ramine se intinde subtire pe hirtie pergament, se lasa sa se intareasca si se taie apoi sub forma de romburi sau se rupe in bucatele mari.
5. Se bate frisca, se umple un cornet cu virt dantelat. Se intinde frisca pe toate blaturile, se lipesc doua cite doua (sa iasa 12 bucati). Deasupra se infig bucatelele de ciocolata. Se amesteca cacaua si zaharul pudra si se cerne peste prajituri.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Chec de lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • March 24, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tarta de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • March 25, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.