Prajitura cu crema de ciocolata si cafea

Ingrediente (pentru 6 portii):

300 g zahar pudra

200 g unt

100 g ciocolata de menaj

100 g migdale macinate

400 g piscoturi

consultanta Dan Bradu

6 galbenusuri

300 ml lichior de cafea

1/2 ceasca de cafea neindulcita

Galbenusurile se freaca cu zaharul si untul pana se obtine o crema. Crema se imparte in 3 parti, dintre care intr-una se adauga ciocolata rasa, in a doua se adauga migdalele si in ultima se adauga cafeaua racita si strecurata. Piscoturile se taie in 2 pe lungime si se inmoaie in lichiorul de cafea, se scurg si ser aseaza pe un platou. Peste acestea se intinde prima crema. Se pune inca un strat de piscoturi dupa care cea de-a doua crema cu migdale, inca un strat de piscoturi si la final ce-a de-a treia crema cu cafea. Prajitura trebuie sa stea la frigider cel putin 3 ore inainte de servire.

Pofta buna!

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

  1. Condei Tudorel

    arata delicios, trebuie sa vad cum fac rost de una :))

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.