HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Placinta cu varza

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

1 kg de foi de placinta sau circa 20 de foi de grosime medie, 1 kg de ciulama cu varza sau 1 kg de fasole fiarta, sau 1 kg de spanac oparit sau alt tip de verdeata oparit, ulei sau grasime de porc dupa gust.

In primul rand se pregateste umplutura pentru placinta. Aceasta este fie ciulama cu varza, fie fasole fiarta, fie spanac oparit si taiat marunt, fie alt tip de verdeata oparita si taiata marunt. Se are grija ca umplutura sa fie sarata si condimentata dupa gust. Se impart foile de placinta in cinci parti egale. Se va folosi o tava rotunda cu un diametru de 10-15 cm si inalta de 5-6 cm. Se unge tava cu untura si se pune prima foaie de placinta pe fundul ei. Se unge cu untura si se pune cea de a doua foaie – se repeta procedeul cu cea de a treia si cea de a patra foaie. Se pune in tava o patrime din amestecul de umplutura. Deasupra se pun urmatoarele patru foi de placinta avand grija ca intodeauna intre ele sa se aplice untura sau ulei. Mai departe se alterneaza straturile de umplutura cu cele de foi. Se are grija ca ultimul strat sa fie unul din foi de placinta. Se baga la cuptor. Este gata atunci cand foile au o culoare maronie deschisa. Se serveste calda cu lapte batut, lapte prins, iaurt si branza.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Ciorba de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Mamaliga cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.