HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancaruri cu peste

Peste alb in suc de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1 ceapa,
  • 1 legatura legume pentru supa (morcov, patrunjel, telina),
  • 2 linguri mari de unt,
  • 1 catel de usturoi,
  • 4 fileuri de cod (salau, merluciu etc.),
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura suc de lamaie,
  • 1 lingurita hrean ras amestecat cu otet (din comert sau preparat pe loc).

Mod de preparare:
Se curata ceapa si se toaca potrivit. Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in fasiute
subtiri. – Se pune grasimea la incins intr-o cratita. Se pun ceapa si celelalte zarzavaturi sa se
caleasca vreme de 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa. Se pune vasul pe foc
sa fiarba. – Se spala fileurile de cod si se usuca intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se
stropesc cu zeama de lamaie. Se pun in cratita peste sucul legumelor. Se lasa 15 minute sa
fiarba la foc mic. – La final, se pune si hreanul si se gusta mancarea de sare si de piper. Se
serveste cu garnitura de cartofi natur. (In loc de apa, puteti pune 400 ml apa fiarta cu Delikat
sau Vegeta.)

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancaruri cu peste

Somon la cuptor cu sos de portocale

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancaruri cu peste

Saramura de peste

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Care sunt cele mai sănătoase tipuri de pește pentru consum
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Mancaruri cu peste

Care sunt cele mai sănătoase tipuri de pește pentru consum?

  • Eduard Nedelcu
  • May 23, 2024
Vezi Postarea
  • 3 min
  • Mancaruri cu peste
  • Preparate din peste

Care sunt beneficiile consumului de peste?

  • Eduard Nedelcu
  • June 2, 2022
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu peste

Marinata de macrou

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu peste

File afumat de peste cu salata de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu peste

Crap la cuptor cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu peste

Chiftelute din peste

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu peste

Plachie de crap

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu peste

Saramura de peste

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.