Panna cotta de lamaie

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente (pentru 6 portii):

500 g smantana dulce

80 g zahar

3 plicuri de gelatina transparenta

1 esenta de vanilie

1 lamaie

consultanta Dan Bradu

Pentru sos (optional)

200 g zmeura

100 g zahar

Gelatina se pune la inmuiat in apa rece timp de 10 minute. Smantana, zaharul, esenta de vanilie si coaja de lamaie rasa se fierb intr-o cratita timp de 15 minute, amestecand des pentru a nu se lipi. Se ia cratita de pe foc, se amesteca gelatina in compozitie si se toarna in forme sau in cani. Se tine la frigider timp de cel putin 3 ore.

Pentru a prepara sosul de zmeura, se fierb fructele cu zaharul pana se obtine o pasta cremoasa.

Panna cotta se scoate din forme pe farfurii si se stropesc cu sosul de zmeura.

Pofta buna!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

  1. Laura

    E incredibil cat de simplu poate fi realizata aceasta de reteta si ce rezultate are, gustative, normal.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.