HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari reci

Oua umplute cu jambon

  • Eduard Nedelcu
  • October 10, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 4 oua fierte,
  • 6 felii foarte subtiri de jambon (sunca de Praga, sunca presata),
  • 2 rosii mici,
  • 4 masline verzi fara samburi,
  • 3 linguri de maioneza,
  • 1 lingura de mustar,
  • sare,
  • piper,
  • curry.

Mod de preparare:

Taiati rosiile pe jumatate si scoateti semintele. Una dintre ele se taie in cubulete iar cealalta jumatate in felii.  De asemenea, taiati maslinele in feliute sau rondele. Fierbeti ouale tari (circa 9 minute). Dupa ce s-au racit, curatati-le coaja, taiati-le pe jumatate si scoateti cu grija galbenusul. Intr-un castron, amestecati maioneza, mustarul, otetul, un varf de sare, piper si curry (daca nu va place prea condimentat, puteti renunta la curry). Incorporati galbenusurile si amestecati pentru a obtine o compozitie omogena. Pastrati doua felii de sunca, iar celelalte taiati-le in doua, pe lungime. Plisati-le si asezati-le pe jumatatile de oua, iar restul cavitatii umpleti-l cu compozitia de mai sus. Decorati cu cubulete de rosii si rondele de masline. Asezati ouale umplute pe un platou. Decorati cu acele 2 felii de sunca, aranjate in forma de trandafir, si cu rondele de rosii. Acoperiti platoul cu o folie protectoare si lasati-l la frigider cel putin o ora.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Bauturi

Visinata

  • Eduard Nedelcu
  • October 9, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa rece de castraveti

  • Eduard Nedelcu
  • October 10, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sos alb cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartina cu pasta din oua fierte tari

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Aperitiv cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.