HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Omleta cu nectarine

  • Eduard Nedelcu
  • April 20, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 4 nectarine,
  • 5 oua,
  • 6 linguri de zahar,
  • 2 linguri faina,
  • 100 ml smantana proaspata,
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 pahar de lapte,
  • 120 g de unt,
  • sucul de la 1 lamaie,
  • un praf de sare.

Mod de preparare:

Se bat ouale impreuna cu zaharul pana devine o spuma. Se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea si toate se incorporeaza in spuma de oua. Se adauga laptele si smantana si se amesteca bine cu o furculita. Lamaia se spala, se rade pe razatoarea mica, se taie si se stoarce. Se spala nectarinele si se taie in sferturi. Se topeste 100 g de unt intr-o craticioara si se adauga peste compozitia de oua si se amesteca. Untul ramas se topeste intr-o tigaie se incinge, si se calesc – pana se auresc – nectarinele si se adauga razatura si sucul de lamaie. Peste nectarine se varsa compozitia de oua care se intinde omogen cu o spatula de lemn si se lasa sa se inchege putin. Se micsoreaza focul si cu ajutorul spatulei de lemn se intoarce pe o parte si pe alta pentru a se praji omogen. Coacerea dureaza 4–5 minute (compozitia trebuie sa ramana moale).
Omleta se aseaza pe un platou si se serveste calda.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Negrese

  • Eduard Nedelcu
  • April 20, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Orez cu lapte

  • Eduard Nedelcu
  • April 21, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.