HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Muschi de vita cu mar si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1kg muschi de vita,
  • 2 pahare de vin alb,
  • 2 linguri otet de mere,
  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 1 mar acru,
  • 1 lingurita cimbru uscat,
  • 150g stafide,
  • 5 linguri miere de albine,
  • 100ml tuica de caise,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 3 cuisoare,
  • 1 nucsoara rasa,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se ia muschiul si sa-l stropesti cu vin si cu otet, sa-l presari cu sare, piper, nucsoara, cuisoare, scortisoara, toate acestea subtire pisate si lasa-l apoi sa stea asa o ora. Apoi frige-l in tipsie ori pe frigere, la foc mare, dar numai pe jumatate, ca sa ramana cam crud. Aduna mustul ce va cura din el si pune-l intr-o oala cu doua felingene (cani) de zeama de carne, cu vinul ramas, cu otetul de mere. Pune acolo si niste stafide, o ceapa prajita in unt, 2 morcovi tocati marunt, 1 mar taiat felii subtiri si cimbru. Unge apoi mude vita luat din frigare cu miere peste tot, stropeste-l cu vutca de caise ori narazma (portocale) si da-I foc. Cand se rumeneste putin si incepe sa sfaraie, stinge focul si pune muschiul in oala cu sosul si fierbe-l cam 30 minute. Scoate-l apoi pe platou si strecoara peste el sosul tot, dupa ce l-ai fiert pana s-a ingrosat. Taie-l in bucati numai cand il dai la masa.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Salate

Salata "Fatuche" cu crutoane

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Rulada de castane

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.