Merita sa-mi pun fatete dentare?

Merita sa-mi pun fatete dentare?

Stiati ca despre zambet se spune ca este cel mai frumos accesoriu al unei persoane? Foarte multe persoane care au o dantura perfecta profita de acest lucru si zambesc ori de cate ori li se iveste ocazia.

Exista insa si persoane care nu zambesc, iar acest lucru se datoreaza faptului ca dantura lor nu este una perfecta, insa se gandesc la modul cel mai serios sa opteze pentru o imbunatatire a zambetului.

Indiferent ca nu le place culoarea sau forma dintilor, exista mereu solutii pentru corectarea acestor defecte, iar fatetele dentare pot fi considerate una dintre cele mai bune solutii, motiv pentru care vom discuta in continuare despre fatete dentare Bucuresti.

Fatetele dentare reprezinta secretul zambetelor celor mai mari celebritati de la Hollywood, si reprezinta o intervetie estetica minim invaziva, dar care poate rezolva unele probleme dentare cum ar fi cele provocate de colorarea dintilor, spatiile interdentare, sau chiar inchesuirea acestora. Rezultatele obtinute prin aplicarea fatetelor dentare sunt de lunga durata, deci cu siguranta merita luate in calcul.

De-asemenea, merita adus in discutie faptul ca fatetele dentare sunt perfect compatibile cu smaltul natural al dintilor. Acestea pot fi fabricate din material compozit, din ceramica sau din zirconiu, iar in functie de posibilitatile financiare si dupa o discutie cu medicul dentist, fiecare poate alege fatetele pe care le considera a fi cele mai potrivite pentru propria dantura.

De mentionat insa este faptul ca in comparatie cu albirea dentara, fatetele dentare au puterea de a schimba radical atat forma si pozitia dintelui cat si culoarea acestuia. Din acest motiv, in foarte multe situatii, fatetele dentare sunt considerate a fi cea mai buna alternativa a aparatelor dentare.

Eu am nevoie de fatete dentare?

Cu siguranta exista si persoane care se intreaba “Eu am nevoie de fatete dentare?”, pentru ca doresc sa afle faca aceste foite fine si foarte rezistente din portelan, zirconiu sau material compozit care se aplica pe partea din fata a dintilor, li se potrivesc.

Ei bine, cu siguranta, fiecare persoana ar cam trebui sa se uite in oglinda atunci cand zambeste, si sa fie cat se poate de sincera si de realista. Cei care atunci cand se uita in oglinda si zambesc, nu sunt multumiti de estetica zambetului lor, cu siguranta pot lua in considerare ideea de a opta pentru fatete dentare Bucuresti.

De-asemenea, cei care observa imprerfectiune la nivelul zambetului, cum ar fi un dinte ciobit de exemplu, un dinte care are forma inestetica sau cei care au dintii decolorati, pot lua in considerare fatetele dentare pentru a-si recapata increderea in propriul zambet.

De cate fatete dentare are nevoie o persoama?

In mod evident, fatetele dentare nu sunt aplicate pe toata dantura, ci de obicei se aplica doar pe dintii din fata, pe cei care sunt cei mai vizibili atunci cand zambin. Fatetele dentare se pot aplica in functie de necesitatile si preferintele fiecarei persoane, fie doar pe un singur dinte, fie pe mai multi dinti (8 sau 10 dinti).

Tipuri de fatete dentare

In momentul in care discutam despre tipurile de fatete dentare trebuie mentionat faptul ca acelea care sunt fabricate din ceramica si zirconiu sunt cele mai cautate. Exista insa si fatete dentare care sunt fabricate din material compozit.

Acestea din urma sunt de fapt fabricate dintr-o rasina sintetica modelata si lipita de dinte, cu scopul de a-i imbunatati aspectul. Fatetele dentare care sunt fabricate in schimb din zirconiu si cele din ceramica, sunt fabricate in laborator, astfel incat sa imite perfect smaltul dintilor.

De mentionat este faptul ca fatetele dentare din ceramica si cele din zirconiu sunt mai rezistente la decolorare in comparatie cu cele din material compozit.

Care sunt avantajele fatetelor dentare?

In ceea ce priveste avantajele fatetelor dentare, trebuie mentionat faptul ca primul si cel mai important dintre acestea, este faptul ca reprezinta solutia cea mai recomandata pentru persoanele care doresc o transformare completa a zambetului.

Un alt avantaj este acela ca sanatatea dintilor nu este afectata datorita aplicarii fatetelor dentare. Fatetele dentare sunt potrivite dat fiind faptul ca ajuta la obtinerea zambetului mult visat si rezolva diferite probleme de estetica dentara in cel mai scurt timp.

Cum stiu care fatete mi se potrivesc?

Dupa cum spuneam in acest articol, exista atat fatete dentare din zirconiu, cat si fatete dentare din material compozit si fatete dentare ceramice. Cum stie o persoana care dintre acestea reprezinta solutia potrivita pentru ea?

Ei bine, o discutie cu medicul dentist este extrem de importanta in aceste conditii. Dentistul, in functie de asteptarile pacientului si in functie de bugetul acestuia ii poate recomanda fatetele pacientului.

De mentionat este faptul ca daca stam sa facem o comparatie strict intre cele din ceramica si cele din material compozit, fatetele din ceramica sunt mai scumpe, insa au marele avantaj de a fi mult mai rezistente. Deci, unii aleg pretul, altii aleg mai degraba durabilitatea si rezistenta.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.