Merenghi cu cafea

Ingrediente (pentru 30 bucati):

  • 135g ciocolata amaruie,
  • 4 albusuri,
  • 280g zahar pudra,
  • 250g nuci macinate,
  • 20g amidon,
  • 4 linguri cafea,
  • 60g unt moale.

Mod de preparare:

Se rade ciocolata. Se bate albusul cu 200g zahar pudra, se inglobeaza nucile, amidonul, 2 linguri de cafea si 75g ciocolata. Compozitia se spriteaza in 60 de gramajoare pe doua tavi cu hartie. Se coc 25 minute la 150º si se lasa sa se raceasca. Se topeste restul de ciocolata se lasa sa se raceasca. Se bate untul si  se adauga 80g zahar pudra, 2 linguri cafea si ciocolata. Se lipesc bezelele 2 cate doua cu crema. Restul de crema se pune intr-o punga, se taie la un colt si se decoreaza bezelele.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.