Inspiratie: 7 moduri noi de a decora bradul

Inspiratie: 7 moduri noi de a decora bradul

Minimalist sau bine aprovizionat, sobru sau orbitor, bradul de Craciun este in continuare cel mai bun mod de a face atmosfera de sarbatoare! Iata sapte moduri noi de impodobire a bradului de Craciun pentru toate gusturile.

1. Natural

Iata un exemplu de frumusete fara artificii. Acest pom de conifere bine aprovizionat este impodobit in mod unic cu globuri rosii care amintesc de fructele de padure datorita finisajului lor mat si dimensiunilor lor variate. Aceste decoratiuni stacojii contrasteaza pe un perete inchis la culoare, facand din bradul de Craciun elementul stea al spatiului.

Baza coniferului poate fi plasata intr-un recipient cu margini rosii pentru a respecta paleta de culori, iar cadourile, toate infasurate identic, accentueaza aspectul sobru si sic al compozitiei.

2. Discret

Elegant si decorat cu ornamente discrete, acest brad nu incurca camera si se armonizeaza perfect cu aspectul urban contemporan al sufrageriei. Numeroasele pachete cadou impachetate elegant, precum si articolele festive de pe o masuta de cafea ajuta la crearea spiritului de sarbatoare. O atmosfera ideala pentru cei care vor sa sarbatoreasca Craciunul fara a fi exagerat.

3. Romantic

Cochetaria si feminitatea sunt la intalnire. In acest copac generos decorat, ornamentele alese in aceleasi nuante de alb si albastru imbunatatite cu note de stralucire formeaza un intreg armonios. Sfatul bun pentru a obtine un rezultat de acest fel: pune globurile de-a lungul ramurilor, inclusiv langa trunchi, unde vor da volum copacului.

4. Aerisit

Ancorat intr-un ghiveci mare de flori albe, aceast brad fermecator arata ca o planta de apartament frumoasa. Alegerea acestui specimen special, a carui baza stufoasa este acoperita cu ramuri rare si subtiri, garanteaza un loc primordial pentru decoratiuni delicate, precum si lumini galbene.

Calduros, primitor, spatiul devine magic gratie rafalelor colorate difuzate de lumanarile de sticla asezate ici si colo.

5. Luminos

Deja somptuos, arborele usor acoperit de zapada este marit de un sir de lumini fixate pe perete, astfel incat sa urmeze forma unui arc. Coniferul apare astfel ca un obiect pretios asezat sub un glob. Stelele iluminate delicate si cateva lumanari fac atmosfera si mai magica. Ce mod minunat de a-l arata pe regele sarbatorilor!

6. Pur

Decorul de Craciun se potriveste cu stilul scandinav modern al unui living unde domina tonurile neutre si simplitatea formelor. Un copac artificial alb impodobit cu ornamente din aur si argint, copaci mici minimalisti si o perna acoperita cu o stea sunt suficiente pentru a da locului un aer festiv.

Aceasta este nuanta de referinta pentru decoratiunile polare si nordice ultra-trendy, un alb imaculat al peisajelor din aceste tari reci, odata ce a venit iarna. Marele avantaj al albului? Poate merge perfect cu toate culorile, de la cele mai standard de Craciun, la cele mai originale.

7. Handmade

Fie ca esti pasionat de hobby-uri creative sau vrei ca sa colaboreze si copiii tai la decorul de Craciun al casei tale, elementele realizate cu gust si cu (multa) iubire iti pot imbraca pomul in cel mai frumos mod. Avantajele: un truc ieftin, un copac care este diferit de oricare altul, folosind biroul copiilor tai si, in cele din urma, avand satisfactia unui decor frumos realizat cu propriile maini.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.