Inchirierea unui depozit, un factor cheie pentru IMM-uri si freelanceri

Inchirierea unui depozit, un factor cheie pentru IMM-uri si freelanceri

Inchirierea de depozite a devenit comuna de multi freelanceri si de multe companii mici si mijlocii. Aceasta solutie este mai flexibila si mai economica decat cumpararea unui depozit in proprietate, deoarece acestea pot fi inchiriate atunci cand se doreste si pot incheia contractul de inchiriere atunci cand nu sunt necesare.

Inchirierea unui depozit poate fi necesara pentru a va stoca instrumentele daca nu mai aveti unde sa le depozitati, pentru a rezerva unele materiale de care aveti nevoie in viitor sau chiar pentru a pastra documentatia importanta a afacerii dvs. Camerele de depozitare de inchiriat sunt spatii sigure si perfect conditionate pentru a gazdui tot felul de bunuri. Oferim solutii de stocare la cerere, cu servicii complete.

De ce este atat de avantajos sa inchiriezi un depozit?

Pentru persoanele care desfasoara activitati independente si IMM-uri, inchirierea unui depozit le ofera avantaje multiple, printre care se remarca urmatoarele:

Acces direct cu vehiculul

Depozitele de inchiriere sunt concepute pentru a favoriza faptul ca fiecare persoana care desfasoara o activitate independenta sau companie le poate accesa direct cu vehiculul lor. Acest lucru ajuta la reducerea activitatii de incarcare si descarcare a oricarui element pe care doriti sa il depozitati in interior. Si de asemenea aceste depozite sunt la parter si pe care profesionistii le pot accesa zilnic fara probleme.

Ore extinse

Depozitele de inchiriere ofera timpi lungi de check-in si check-out pentru chiriasi, deoarece companiile care le detin sunt constiente de orele prelungite pe care le pot avea lucratorii independenti si intreprinderile mici. In acest fel isi pot accesa spatiul aproape in orice moment, fara probleme.

Ideal pentru stadii incipiente sau crestere

Inchirierea de depozite sau camere de depozitare este ceva foarte recomandat pentru etapele initiale ale oricarei afaceri sau freelancer.

Este o solutie economica si flexibila care nu necesita o investitie initiala, astfel incat pentru un pret accesibil orice profesionist care este abia la inceput de drum, poate avea un spatiu pentru a-si stoca instrumentele de lucru. De asemenea, este foarte interesant pentru etapele de crestere rapida atunci cand depozitul propriu al companiei devine mic si trebuie sa cautati o solutie rapida si flexibila.

Pentru a reduce costurile

Persoanele care desfasoara activitati independente si IMM-urile pot trece prin etape bune, rele si regulate. Intr-un moment in care trebuie sa reduca costurile din cauza unui volum mai mic de munca, inchirierea depozitului este cea mai buna solutie. Si le pot inchiria numai atunci cand au nevoie de ele si dimensiunea de care au nevoie pentru a-si depozita stocurile din punct de vedere economic.

Pentru antreprenorii online

Atunci cand incepeti o afacere online, este necesar sa aveti depozite in care sa depozitati marfa care este vanduta cumparatorilor. Antreprenorii online pot incepe incetul cu incetul pana cand ajung la un volum mai mare de afaceri, iar depozitele de inchiriere sunt solutia perfecta pentru a-si stoca produsele din punct de vedere economic si in siguranta inca din etapa initiala pentru a ajunge la o mare dezvoltare.

De ce sunt folosite depozitele?

In calitate de proprietar de afaceri, doriti sa va mentineti clientul multumit si implicat. Daca nu reusiti sa le livrati comenzile la timp, reputatia dvs. va avea de suferit. Acest lucru va poate afecta veniturile si imaginea marcii.

Depozitarea permite livrarea la timp si distributia optimizata , ceea ce duce la cresterea productivitatii muncii si la o mai mare satisfactie a clientilor. De asemenea, ajuta la reducerea erorilor si a daunelor in procesul de onorare a comenzii. In plus, previne pierderea sau furtul bunurilor dumneavoastra in timpul manipularii.

Cererea de bunuri si servicii variaza de la luna la luna si de la an la an, in functie de veniturile clientilor, politicile guvernamentale, ratele de angajare, conditiile climatice si alti factori. Un depozit va permite sa va stocati produsele pentru o data ulterioara, cand cererea este mare. Acest lucru ajuta la stabilizarea preturilor si reduce pierderile de venituri.

Sa presupunem ca compania dumneavoastra produce si distribuie echipament sportiv. Daca oferiti accesorii de schi, le puteti depozita in depozit, in loc sa le vindeti aproape de nimic cand se termina sezonul rece. In acest fel, veti mentine niveluri consistente ale stocurilor si va veti maximiza profiturile.

Depozitarea nu numai ca protejeaza impotriva fluctuatiilor de pret, dar ofera si depozitarea in siguranta a produselor perisabile. In functie de nevoile dumneavoastra si de tipul de afacere puteti inchiria un depozit dotat cu frigidere, congelatoare si control optim al temperaturii.

Plantele, lucrarile de arta, lumanarile, alimentele si medicamentele sunt doar cateva exemple de bunuri care necesita depozitare la rece. Un depozit care ofera acest serviciu va depozita marfa la temperatura potrivita, prevenind deteriorarea si schimbarile de culoare si textura. Acest lucru ajuta, de asemenea, la prelungirea duratei de valabilitate a produsului si asigura satisfactia clientilor. In plus, produsele depozitate in depozite sunt de obicei asigurate. Aceasta inseamna ca aveti sanse mai mari sa primiti despagubiri de la compania dumneavoastra de asigurari in caz de avarie, incendiu sau furt.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.