HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din vanat

Iepure cu mere caramelizate

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 700g muschi de iepure,
  • sare, piper,
  • 2 linguri ulei,
  • 100ml vin sec rosu,
  • 100g smantana,
  • 2 mere,
  • 3 linguri zahar.

Mod de preparare:

Se spala si se sterge carnea. Se sareaza si se pipereaza si se prajeste in ulei 5 min. Se scoate din tigaie si se infasoara in aluminiu. Se pastreaza la cald. Se scoate din tigaie o parte din ulei si se toarna vinul; se lasa sa fiarba; se adauga smantana. Se curata de coaja merele, se taie sferturi, se scot cotoarele si pulpa se taie felii. Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga zaharul, amestecand. Se adauga feliile de mere si se lasa sa se caramelizeze, intorcandu-le pe toate fetele. Se taie felii friptura de iepure si se serveste pe farfurii alaturi de merele caramelizate. Se orneaza cu foi de dafin.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi gratinati cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui cu mere coapte

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Carne de vanat in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Friptura de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Ciulama de gaina, gasca, curcan, vitel, iepure domestic

  • Eduard Nedelcu
  • February 17, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din vanat

Snitel de iepure cu sos si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.