Iepure cu mere caramelizate

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 700g muschi de iepure,
  • sare, piper,
  • 2 linguri ulei,
  • 100ml vin sec rosu,
  • 100g smantana,
  • 2 mere,
  • 3 linguri zahar.

Mod de preparare:

Se spala si se sterge carnea. Se sareaza si se pipereaza si se prajeste in ulei 5 min. Se scoate din tigaie si se infasoara in aluminiu. Se pastreaza la cald. Se scoate din tigaie o parte din ulei si se toarna vinul; se lasa sa fiarba; se adauga smantana. Se curata de coaja merele, se taie sferturi, se scot cotoarele si pulpa se taie felii. Se incinge untul intr-o tigaie si se adauga zaharul, amestecand. Se adauga feliile de mere si se lasa sa se caramelizeze, intorcandu-le pe toate fetele. Se taie felii friptura de iepure si se serveste pe farfurii alaturi de merele caramelizate. Se orneaza cu foi de dafin.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.