HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Muraturi

Gogosari in otet

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat culesi;
  • foi de tarhon;
  • boabe de piper;
  • otet;
  • sare;
  • diverse condimente, dupa gust.

Mod de preparare:

Se aleg gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat culesi si frumosi. Se spala bine, se taie coada pe jumatate si se inteapa fiecare gogosar de 7-8 ori, ca sa patrunda bine otetul. Se asaza ordonat si indesat in borcane de sticle. Printre gogosari, se pun foi de tarhon, boabe de piper si diverse alte condimente, dupapreferinta. Se fierbe in clocot in otet de 9 grade, la care se pune sare dizolvata in putina apa fierbinte. Pentru fiecare litru de lichid se adauga 50 g de sare. Otetul se toarna peste gogosari numai dupa ce acestia s-au racit putin. Pentru a diminua gustul de acrire al otetului se poate adauga miere. Dupa 8-10 zile otetul se fierbe din nou sau se inlocuieste partial.

Servire:

Gogosarii se pot consuma dupa 5-6 saptamini, cu diverse fripturi.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Bauturi

Gin-Vermut

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Bauturi

International cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Ardei capia in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Castraveciori murati

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Castraveti in otet

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Pepene murat

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Rosii conservate intregi (in apa)

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Rosii murate in sare

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Muraturi

Muraturi asortate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.