Ghidul cumparatorilor pentru stetoscoapele veterinare

Ghidul cumparatorilor pentru stetoscoapele veterinare

Studierea pentru a deveni un medic veterinar este o experienta luminanta. Acesta poate fi de asemenea confuz, nu mai mult decat atunci cand vine momentul sa aleaga un stetoscop veterinar corespunzatoar.

Cu zeci de marci si varietati de stetoscoape de pe piata, nu este deloc surprinzator faptul ca alegerea dispozitivului potrivit poate deveni obositoare si uimitoare, implicand complexitati care depasesc sfera multor studenti pentru a aprecia in mod adecvat.

Consideratiile includ tipul capului, greutatea si pretul, printre multi alti factori, iar porarea optiunilor este o experienta consumatoare de timp pe care nimeni nu vrea sa o suporte, in special studentii, veteranii si tehnicienii care prefera sa urmeze studiul si practica.

Fiecare utilizator de stetoscop asteapta calitate, confort si confort de la dispozitivul sau, deci exista cateva considerente practice pe care trebuie sa le explorati inainte de a lua o decizie de cumparare. Noi va recomandam sa optati pentru VEThoskop XL Large Animal Stethoscope, insa pana la finalul articolului veti descoperi diferite detalii de care mai trebuie sa tineti cont cand va alegeti dispozitivul:

  • Un stetoscop ar trebui sa fie confortabil pentru a putea fi purtat, fara a provoca tulpina gatului nejustificat;
  • Stetoscoapele de calitate ofera rezultate consecvente de evaluare pentru o mai buna diagnoza;
  • potrivire perfecta a castilor va elimina sunetele nedorite pentru o auscultare superioara;
  • Stetoscopul ar trebui sa fie confortabil atat pentru pacienti, cat si pentru medici veterinari.

Care sunt cele mai bune stetoscoape veterinare?

Stetoscoapele sunt folosite pentru a asculta sunete ale inimii, plamanilor si sistemului gastro-intestinal atat la oameni cat si la animale. Dificultati apar atunci cand functionalitatea stetoscopica este compromisa din cauza incompatibilitatii cu dimensiunea pacientului, greutatea, rasa, localizarea organelor si alte consideratii.

Din fericire, producatorii de stetoscoape superioare, creeaza stetoscoape special pentru uz veterinar, in timp ce alte modele folosite pentru adulti si sugari pot oferi, de asemenea, rezultate remarcabile pentru evaluarile veterinare. De exemplu, pe langa produsul recomandat anterior in articol, va puteti indrepta atentia si spre stetoscoapepe Littmann:

  • Littmann Infant este ideal pentru animale mici, inclusiv serpi si soparle;
  • Littmann Pediatric este potrivit pentru creaturi mai mici, cum ar fi pasarile;
  • Littmann Veterinary este stetoscopul de alegere pentru utilizare pe caini si pisici;
  • Littmann Lightweight este util pentru veterinarii si tehnicienii care sufera de probleme la nivelul gatului.

De ce este stetoscopul veterinar 3M Littmann Master Classic II atat de popular?

Ca producator mondial de stetoscop, cu decenii de dezvoltare progresiva, Littmann prezinta produse cu o mare cerere. Angajamentul Littmann fata de capacitatea de auscultare inovatoare este neclintit, cu stetoscopul veterinar 3M Littmann Master Classic II un favorit durabil.

Stetoscoapele Littmann sunt fabricate din materiale si componente de cea mai buna calitate pentru performante durabile si durabile necesare in setarile veterinare aglomerate, cu caracteristici care ajuta la evaluari exacte cu fiecare utilizare.

Stetoscopul veterinar 3M Littmann Master Classic II cu o singura fata cantec cantareste doar 173 g, inclusiv tubul superioara de 81 cm, pentru a ajunge chiar si in situatii incomode sau incomode.

Stetoscoapele Littmann includ tubul “Next Generation” creat fara a utiliza latex de cauciuc sau plastifiant pentru ftalat, oferind o mai mare flexibilitate, durabilitate si rezistenta la colorarea din sudoare sau agenti de curatare.

Culoarea albastru-maro este extrem de atragatoare, precum si caracteristicile de design ergonomice, inclusiv setul cu casca reglabil cu tensiune pentru o purtare confortabila, chiar si in timpul utilizarii prelungite. Littmann sunt dezvoltatori de stetoscop multifunctional, fiecare componenta fiind creata pentru o viata indelungata si adaptabila pentru diferite scopuri veterinare.

Animalele, la fel ca oamenii, vin in toate formele si dimensiunile diferite, deci alegerea stetoscopului potrivit este importanta. Veterinari, tehnicieni si asistenti veterinari necesita un echipament care sa se simta bine si sa functioneze fara probleme pentru rezultate optime ale pacientului, iar studentii veterinari doresc, de asemenea, sa ia decizii de cumparare corespunzatoare.

Din fericire, gama de stetoscoape furnizata de Mentone Educational este exhaustiva, permitand medicilor si veterinarilor sa aleaga un dispozitiv care sa le corespunda perfect nevoilor. Desi stetoscoapele veterinare si stetoscoapele umane servesc functii similare, exista aplicatii practice pe care veterinarii ar trebui sa le ia in considerare.

Lungimea tubului: Animalele pot fi foarte captivante in jurul strainilor, mai ales cand se afla in situatii sau medii necunoscute. Alegerea unui dispozitiv superior cu un tub mai lung care sa nu compromita fidelitatea acustica este esentiala pentru obtinerea rezultatelor de evaluare dorite. Bineinteles, o lungime mai lunga a tubului este mai practica pentru evaluarea animalelor mai mari, oferind o mai mare manevrabilitate si mai mult confort pentru toti cei in cauza.

Chestpiece si diafragma: Alegerea unui stetoscop cu o fata si o diafragma tuneabila ofera o posibilitate mai mare de tratare a animalelor de diferite dimensiuni si forme. Evaluarea animalelor trebuie adesea efectuata rapid, fara intreruperi asociate cu inlaturarea si inlocuirea pieselor sau repozitionarea dispozitivului.

Intretinerea: medicii veterinari din domeniu se confrunta cu tot felul de conditii zilnic. Un stetoscop veterinar bun trebuie facut cu integrare fara probleme si materiale de calitate usor de curatat si mentinut. Stetoscoapele Littmann beneficiaza de o tehnologie avansata pentru capota in aerospatiala, o piesa din otel inoxidabil, tuburi flexibile si alte caracteristici esentiale pe care numai o companie cu decenii de fabricare a stetoscopului le poate oferi.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.