Friptura de vita cu salata

Ingrediente (pentru 4 portii):

1 bucata de antricot sau pulpa de vita (1 kg)

salata verde

morcovi

rosii

ulei de masline

sare si piper

Se fac mici incizii in carne dupa care se aseaza pe gratarul incins in prealabil si se frige cate 5 minute pe fiecare parte, intorcand-o o singura data. Gand este gata, se scoate pe o farfurie si se lasa 5 minute sa se odihneasca. Legumele se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-un bol dupa care se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline. Peste legume se adauga carnea inca calda taiata felii de marimea unui deget.

Pofta buna!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.