Este rentabila cumpararea unui telefon Blaupunkt SM 05?

Este rentabila cumpararea unui telefon Blaupunkt SM 05?

Telefoanele mobile dupa cum bine stim cu totii, reprezinta una dintre necesitatile oamenilor in anul 2020, iar din acest motiv, fiecare persoana care are nevoie de un nou dispozitiv, va face anumite cercetari, astfel incat sa se asigure ca va alege dispozitivul potrivit.

Pe piata telefoanelor mobile, se gasesc atat dispozitive foarte scumpe si foarte performante, cat si dispozitive care au specificatii tehnice si preturi medii, sau telefoane care au preturi mici si specificatii tehnice modeste.

Cand intentioneaza sa isi aleaga telefoanele, oamenii tin cont de buget dar si de nevoi, iar cei care au nevoie de un dispozitiv la un raport pret – calitate super atractiv, isi pot indrepta atentia spre mai multe telefoane mobile Blaupunkt, printre care si dispozitivul SM 05.

Veti afla mai multe detalii in continuare, despre acest smartphone, care este minunat si are un pret accesibil fiecarui buzunar, iar la final, veti putea decide daca il alegeti, sau cautati alte optiuni!

Blaupunkt SM 05 este un model care a primit de la producator 4G, un raport de ecran 18: 9, functie VoLTE si procesor Quad Core. Specialitatea SM 05 este ca acesta este un telefon mobil entry level, cu o valoare excelenta pentru bani.

Display 18: 9 pentru mai multa experienta

Afisajul SM 05 ofera o experienta de utilizator si mai buna decat ecranele traditionale de 5” a smartphone-urilor. Afisajul FWVGA + de dimensiune 18:9, si 4,95”, ofera formatul ideal pentru continutul vizual, precum citirea ziarelor online, vizionarea de videoclipuri sau pentru a juca jocuri.

Design compact

SM 05, datorita designului inovator al afisajului, are un ecran compact si o carcasa pentru dispozitive mici in acelasi timp. Telefonul este caracterizat printr-un design curat, moderat elegant, potrivit pentru o gama larga de utilizatori.

Pachetul de baza al dispozitivului include carcasa din silicon transparent, care protejeaza telefonul de lovituri mici, de aceea imbunatateste satisfactia consumatorului pe termen lung. SM 05 poate fi comandat in culoarea clasica, negru.

Aplicatie practica Android GO

Dispozitivul este dotat cu inovatorul Android 9, care are o functie de fisiere care face comunicarea peer-to-peer disponibila fara a utiliza internetul mobil. Datorita acestui lucru, prin conexiune Bluetooth sau Wi-Fi, videoclipuri, documente, aplicatii, imaginile pot fi partajate cu alte dispozitive care utilizeaza aplicatii Android GO, de exemplu, cu un alt telefon mobil SM 05.

Nu toate sunt bune si frumoase la acest telefon insa, pentru ca din pacate pentru utilizatori, memoria interna este de doar 1 GB RAM, ceea ce este foarte putin pentru un smartphone al zilelor noastre, in timp ce spatiul intern de stocare este de-asemenea de doar 8 GB, dar acesta poate fi extins cu un card de memorie de maxim 128 GB.

De-asemenea, camera foto frontala este de doar 2 MP, in timp ce camera principala este de 5 MP. Bateria telefonului este de tip Li-ion, si este de 2000 mAh, avand o capacitate suficienta pentru un asemenea dispozitiv.

Acum ca ati aflat date despre acest telefon, cu siguranta doar de dvs. depinde daca urmeaza sa cumparati un asemenea dispozitiv sau nu. Daca doriti un smartphone pe care sa il folositi in scopuri de baza, atunci acesta este telefonul potrivit. Daca aveti nevoie de un smartphone performant, puteti cauta alte telefoane mobile Blaupunkt.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.