Doua probleme comune pentru iPhone 8

Doua probleme comune pentru iPhone 8

Apple este un producator de smartphone-uri (si nu numai), care se bucura de un foarte mare succes. Foarte multe persoane care au nevoie de un nou smartphone, isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone.

Cele mai multe telefoane ale brandului american au preturi piperate, dar exista si telefoane mai ieftine, cele de generatie mai veche mai exact. Cei care au nevoie de un smartphone performant, pot alege un dispozitiv iPhone 8, care desi nu mai este cel mai nou dispozitiv iPhone, se bucura de o mare popularitate.

Aceste telefoane au caracteristici tehnice notabile, au designul impresionant, si ruleaza fara probleme in majoritatea cazurilor. Exista insa si utilizatori care se confrunta cu diferite probleme ale acestor telefoane, iar in continuare puteti descoperi doua dintre acestea.

consultanta Dan Bradu

1. Restarturi aleatorii

Aceste dispozitive sunt concepute pentru a oferi o performanta excelenta. Cu toate acestea, unii utilizatori se plang de repornirile aleatoare ale iPhone 8. Aceasta nu este o problema hardware, ci se intampla din cauza unor mici probleme cum ar fi aplicatii defecte, baterii sau actualizare software.

Cum sa remediati problema iPhone 8 cu restarturi aleatorii:

Solutia 1: reporneste forta

Prima solutie pentru a scapa de restarturi aleatorii pe iPhone 8, este de a efectua o resetare hard. O resetare hard dureaza doar cateva secunde, dar poate rezolva multe erori si probleme. Iata cum se face:

  • Pentru a forta repornirea dispozitivului iPhone 8, apasati si eliberati mai intai butonul de volum.
  • Apoi, apasati si eliberati butonul Volum jos.
  • Acum, tineti si continuati sa apasati butonul Sleep / Wake pana cand veti vedea sigla Apple pe ecranul telefonului.

Solutia 2: Actualizare software

In timp ce o actualizare software poate functiona la o rezolvare a erorilor, aceasta are puterea de a incurca lucrurile. Asadar, mai intai amintiti-va daca ati primit recent o actualizare software si v-ati confruntat cu problema de repornire aleatoare chiar dupa aceea.

Daca nu ati primit nicio actualizare software de cand l-ati cumparat, va recomandam sa accesati mai intai actualizarea. O actualizare software contine numeroase corectii de erori, asa ca cine stie daca acest lucru poate rezolva efectiv problema de repornire aleatorie de pe iPhone 8. Accesati Setari> General> Actualizare software.

Solutia 3: Actualizati fiecare aplicatie

Indreptati-va catre App Store si verificati daca este disponibila o actualizare pentru aplicatiile pe care le utilizati. Uneori, versiunea veche a unei aplicatii poate crea probleme. Asa ca cel mai bine este sa fiti actualizati mereu. Accesati App Store > Actualizari si atingeti fila „Actualizati toate aplicatiile”.

Solutia 4: Curatati dispozitivul

Cand dispozitivul vostru este umplut cu atat de multe scame, praf sau urme de murdarie, poate da nastere numeroaselor probleme, inclusiv problema de restartare aleatorie pe iPhone 8.

Asadar, este intotdeauna bine sa stergeti toate fisierele nedorite de pe dispozitiv pentru a elibera spatiul suplimentar. De asemenea, stergeti toate aplicatiile implicite neutilizate si implicite care au ocupat o cantitate valoroasa de spatiu pe telefon.

2. Descarcare rapida a bateriei

Aceasta este o alta problema comuna, si cel mai probabil rezolvarea consta in inlocuirea bateriei cu un acumulator iPhone 8 nou. Pana atunci insa, este indicat sa fie verificat daca nu cumva aplicatiile care nu ruleaza corespunzator sunt de vina pentru descarcarea bateriei.

Setati luminozitatea ecranului la un nivel minim, pentru a reduce consumul de energie al bateriei. De-asemenea, inchideti aplicatiile pe care nu le utilizati, pentru a nu consuma resurse degeaba.

Daca incercati acesti pasi, dar fara succes, atunci merita intr-adevar sa va cumparati o noua baterie iPhone 8. Puteti alege o astfel de baterie iPhone 8, de la un magazin gsm, sau puteti trece pe la un service, si puteti solicita ca specialistii sa inlocuiasca bateria.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.