De ce se descarca repede Samsung Galaxy M21?

De ce se descarca repede Samsung Galaxy M21?

Persoanele care isi doresc un smartphone de la Samsung, care are specificatii tehnice decente, si care functioneaza de obicei fara probleme, isi pot indrepta atentia spre modelul Galaxy M21, pe care il pot echipa cu o husa telefon compatibila. Exista multe modele de huse Samsung, deci utilizatorii au ce sa aleaga.

Cei mai multi utilizatori de Galaxy M21 sunt fascinati de telefon, mai ales ca l-au cumparat la un pret foarte atractiv. Exista si unele exceptii, iar unii utilizatori sunt dezamagiti de faptul ca dispozitivele lor se descarca foarte repede.

Iata cum se poate proceda in aceste conditii, pentru remedierea problemei. Incercati aceste solutii inainte de a va trimite telefonul la service.

1. Verificati aplicatiile care utilizeaza prea multa baterie

Cautati aplicatii care ruleaza in fundal si verificati procesele lor de fundal. Daca observati ca exista aplicatii care folosesc prea multa baterie, incercati sa limitati utilizarea acestora pentru a minimiza consumul de energie. Iata cum puteti verifica si optimiza utilizarea bateriei pentru aplicatii.

 • Deschideti Setari.
 • Atingeti Aplicatii.
 • Atingeti pictograma verticala cu 3 puncte din coltul din dreapta sus al ecranului si selectati Acces special.
 • Atingeti Optimizati utilizarea bateriei.
 • Atingeti sageata drop-down pentru a selecta Toate. Veti vedea o lista a tuturor aplicatiilor instalate pe dispozitiv.
 • Mutati glisorul spre dreapta pentru fiecare aplicatie pe care doriti sa o optimizati.

2. Adormiti aplicatiile neutilizate

Cautati aplicatiile pe care nu le folositi des si puneti-le in repaus. Daca faceti acest lucru, veti economisi bateria, restrictionandu-le activitatea din fundal in timp ce acestea nu sunt utilizate. Iata cum sa adormiti aplicatiile neutilizate.

 • Deschideti Setari.
 • Apasati pe Ingrijirea dispozitivului.
 • Apasati pe Baterie.
 • Atingeti Gestionarea energiei aplicatiei.
 • Comutati pe Adormiti aplicatiile neutilizate.

3. Activati modul de economisire a energiei

Modul de economisire a energiei poate imbunatati semnificativ durata de viata a bateriei prin dezactivarea anumitor caracteristici ale dispozitivului. Iata cum sa utilizati modul de economisire a energiei.

 • Apasati pe Ingrijirea dispozitivului.
 • Apasati pe Baterie.
 • Atingeti modul Power.
 • Selectati si setati Economie medie de energie sau Economie maxima de energie.

De asemenea, puteti activa economisirea energiei adaptive, care seteaza automat modul de alimentare in functie de tiparele de utilizare.

Activarea modului de economisire a energiei va dezactiva afisajul Always-on si va reduce nivelul de luminozitate cu pana la 10%. De asemenea, va dezactiva sincronizarea datelor de fundal, verificarile locatiei si va limita viteza procesorului la 70%.

In timp ce modul de economisire a energiei maxime va limita numarul de aplicatii utilizabile, va si activa modul Intunecat, in plus fata de alte restrictii de economisire a bateriei aplicate de modul de economisire a energiei medii.

4. Dezactivati functiile pe care nu le folositi pe moment

Cu siguranta stiti ca Wifi, Datele mobile si Bluetooth va descarca telefonul atunci cand sunt active. De aceea, este recomandat sa dezactivati aceste functii de fiecare data cand nu navigati pe internet, sau cand nu aveti nevoie de Bluetooth pentru a conecta casca sau pentru a utiliza o boxa bluetooth.

Trageti glisorul de sus, si apasati pe fiecare dintre aceste functii pentru a le dezactiva. Dureaza maxim 10 secunde toata treaba. Veti vedea insa ca bateria va ramane mai mult timp incarcata daca veti proceda astfel.

Acestea sunt asadar, 4 solutii care va pot fi de ajutor in acest caz. Daca insa veti vedea ca bateria se descarca al fel de rapid, atunci in mod evident trebuie sa mergeti cu telefonul la magazinul de unde l-ati cumparat, daca inca aveti bonul si certificatul de garantie.

Acesta va fi trimis in service, si va fi remediata problema sau veti primi un alt smartphone. Daca bateria este defecta si nu mai aveti garantia, atunci de la un magazin gsm puteti cumpara o baterie de schimb.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.