De ce este indicat sa locuiesti la ultimul etaj?

De ce este indicat sa locuiesti la ultimul etaj?

Cei care intentioneaza sa isi cumpere unul dintre cele mai noi apartamente de lux Herastrau, inainte de a-si alege noua locuinta, ar trebui sa cunoasca unele detalii importante, pe care le prezentam in randurile care urmeaza.

O idee inspirata pentru cei care cauta un apartament de lux, este aceea de a se muta intr-un apartament la ultimul etaj din bloc. Apartamentele de la ultimul etaj, chiar daca unii considera ca nu reprezinta o alegere buna, vin cu foarte multe avantaje.

Este adevarat ca apartamentele de la ultimul etaj din blocurile vechi pot avea probleme in ceea ce priveste izolatia acoperisului si pot crea disconfortul locatarilor, insa apartamentele de la ultimul etaj din blocurile recent construite, nu au astfel de probleme.

Deci, izolatia acoperisurilor nu reprezinta o problema pentru cele mai noi apartamente de lux Herastrau, asa ca acesta nu mai este un dezavantaj.

Un alt motiv datorita caruia o alegere inspirata ar fi alegerea unui apartament la ultimul etaj, este faptul ca pretul acestora poate fi cu pana la 20% mai mic in comparatie cu apartamentele de la etajele inferioare.

Acesta poate fi un avantaj semnificativ dat fiind faptul ca banii economisiti la cumpararea apartamentului pot fi folositi pentru mobilarea apartamentului.

Lipsa zgomotului poate fi un alt motiv datorita caruia oamenii aleg sa isi cumpere apartamente la ultimul etaj. Cei care locuiesc la un etaj inferior, se pot confrunta cu probleme precum zgomotul care se aude de la vecinii de deasupra. Neavand vecini deasupra, nu mai exista aceasta problema, asa ca acesta este un alt motiv pentru a alege un apartament la ultimul etaj din bloc.

Cei care locuiesc la etajele inferioare, pot fi inundati de vecinii de deasupra. Alegand un apartament la ultimul etaj din bloc, nu va veti confrunta cu o astfel de problema, pentru ca nu are cine sa va inunde. Deci, acesta este un alt motiv pentru a alege un apartament la ultimul etaj.

Mai putine insecte si mai putin praf. Suna bine nu? Ei bine, acesta este un alt avantaj oferit de achizitionarea unui apartament la ultimul etaj din bloc. Cu cat apartamentul se afla la un etaj mai jos, cu atat sunt mai mari sansele de a va confrunta cu insecte si cu praf. La ultimul etaj insa, nu veti avea asemenea probleme.

Un alt motiv datorita caruia este rentabila alegerea unui apartament la ultimul etaj, este acela ca veti avea parte de mai multa lumina. Cei care locuiesc la parter, din acest punct de vedere sunt foarte dezavantajati, insa la ultimul etaj nu mai aveti copaci care sa va tina umbra, sau alte blocuri care sa impiedice lumina sa patrunda in locuinta.

In plus, atunci cand alegeti un apartament la ultimul etaj, aveti posibilitatea de a admira cartierul, pentru ca privelistea este una minunata cand stati pe balcon si va savurati cafeaua.

Dupa cum se poate vedea asadar, exista multe motive datorita carora, atunci cand va aflati in cautarea noii locuinte, alegerea unui apartament la ultimul etaj, reprezinta o alegere potrivita.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.