Cum se alege o pereche de cercei in functie de forma fetei?

Cum se alege o pereche de cercei in functie de forma fetei?

Bijuteriile sunt accesoriile preferate ale femeilor. Exista o multime de tipuri de bijuterii, care pot fi confectionate din diferite materiale, dar cu siguranta femeile prefera argintul (nu bijuteriile placate cu argint, ci bijuteriile din argint).

Cand trebuie sa isi aleaga bijuteriile, de cele mai multe ori doamnele si domnisoarele isi indreapta mai intai de toate atentia spre cercei. De ce cercei si nu alte bijuterii? Pentru ca acestia pot fi schimbati zilnic in functie de tinuta de exemplu, iar femeile cauta cercei pe care sa ii accesorizeze cu diferite tinute.

De ce argint? Pentru ca purtarea bijuteriilor din argint ofera unele beneficii majore, asa ca inainte de a vedea cum se aleg perechile de cercei argint in functie de forma fetei, iata cateva beneficii ale purtarii bijuteriilor din argint.

Exista multe beneficii pentru sanatate de care puteti avea parte daca alegeti sa purtati bijuterii din argint. Acest metal are proprietati antibiotice si efect de sterilizare. Prin urmare, bijuteriile din argint pot fi deosebit de utile in a dauna bacteriilor, germenilor si ciupercilor periculoase.

Un alt beneficiu semnificativ de care puteti avea parte in cazul in care alegeti sa purtati cercei din argint, este faptul ca aceste bijuterii dragute sunt capabile sa echilibreze celelalte elemente ale corpului.

Mai multe studii sugereaza ca inelele de argint pot minimaliza semnele artritei. Nu numai ca ajuta la reducerea durerii, dar sunt capabili sa reduca la minimum hipertensiunea la nivelul articulatiilor degetelor. Nu doar inelele din argint au beneficii de oferit, ci si cerceii si alte bijuterii confectionate din acest metal.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de beneficii pentru sanatate de care puteti avea parte daca alegeti sa purtati bijuterii din argint. Si pentru ca am inceput sa discutam despre cercei si v-am promis ca va spunem cum sa va alegeti cerceii in functie de forma fetei, iata cateva sfaturi care va pot fi de mare ajutor.

Alegerea cerceilor pentru femeile cu fata rotunda

Femeile care au fata rotunda, este necesar sa urmareasca in permanenta sa creeze un aspect alungit al fizionomiei, pentru a parea ca au fata mai supla. Acesta este motivul datorita caruia, cerceii alungiti reprezinta cea mai buna alegere pentru femeile cu fata rotunda.

In aceste conditii, chiar si cerceii din argint rectangulari sau patrati sau orice alt tip de cercei argint care au unghiuri drepte, sunt potriviti.

Este important sa fie alesi de fiecare data cerceii cei mai lungi. Conteaza mai mult lungimea decat latimea. Pentru forma rotunda a fetei, sunt de evitat cerceii argint rotunzi.

Alegerea cerceilor pentru femeile cu fata ovala

Exista femei care au fata in forma ovala, si care se pot considera norocoase dat fiind faptul ca li se potrivesc foarte multe modele de cercei. In functie de eveniment, in functie de coafura si de vestimentatie, doamnele si domnisoarele care au forma fetei ovala, pot alege sa poarte cercei rotunzi, cercei argint lungi, cercei argint cu forma geometrica (indiferent de forma), sau pot opta de-asemenea chiar si pentru cercei argint de tip candelabru.

Este foarte important de facut precizarea ca trebuie sa fie aleasa perechea de cercei proportionala cu marimea fetei. Sunt de evitat cerceii a caror lungime depaseste barbia, pentru ca acestia vor alungi foarte mult chipul.

Alegerea cerceilor pentru femeile cu forma dreptunghiulara a fetei

Exista femei care au o astfel de forma a fetei, iar acestora li se potrivesc foarte bine cerceii mici si rotunzi. Acesti cercei din argint imbraca lobul urechii armonios, si scot in evidenta pometii, indulcind fizionomia.

Femeile care au forma dreptunghiulara a fetei, isi pot indrepta atentia spre cercei argint in forma ovala, in forma de cerc sau de inima. Chiar si cerceii de tip candelabru sunt potriviti pentru aceasta forma a fetei. Exista insa si unele “interdictii”, iar cerceii foarte lungi care creaza efectul de alungire mai mult decat este cazul, nu sunt indicati pentru aceasta forma a fetei.

Nici cerceii care au forma ascutita sau care au colturi, nu reprezinta alegeri ideale pentru femeile care au forma fetei dreptunghiulara.

Algerea cerceilor pentru femeile care au forma fetei alungita

Exista femei care au forma fetei alungita. Acestora li se potrivesc foarte bine cerceii care au forme geometrice (cercei ovali, dreptunghiulari sau patrati), dat fiind faptul ca aceste forme vor crea un plus de volum in zona pometilor si a obrajilor.

Nici ideea de a purta cercei lungi nu este una tocmai neinspirata, insa de preferat sunt cei care au forme curbate alungite, pentru ca scot in evidenta zona pometilor.

Exista cercei care nu li se potrivesc acestor femei cu forma alungita a fetei, iar aici amintim acei cercei argint care sunt foarte lungi, mai exact au lungimea care depaseste barbia. Acestia nu sunt recomandati datorita faptului ca alungesc si mai mult chipul.

Acestea sunt asadar cateva exemple de sfaturi privind alegerea perechilor de cercei argint in functie de forma fetei. Tineti cont de de sfaturi, si alegeti-va cerceii potriviti de la TominaBijoux.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.