Cum alegi un apartament in zona Herastrau?

Cum alegi un apartament in zona Herastrau?

Una dintre cele mai importante decizii din viata ta, cu siguranta este aceea de a-ti cumpara un apartament, in care cel mai probabil vei locui pentru tot restul vietii.

Alegerea apartamentului insa, nu este o misiune atat de simpla, dat fiind faptul ca dupa cum spuneam, cel mai probabil vei locui pentru tot restul vietii in locuinta respectiva. In plus, trebuie sa alegi cu mare atentie apartamentul, tinand cont si de banii pe care ii vei plati in schimbul proprietatii.

In aceste conditii, este firesc sa iti doresti un apartament intr-o zona cat mai frumoasa a capitalei, iar zona Herastrau cu siguranta este printre cele mai frumoase zone din Bucuresti.

kurtmann.ro

Daca intentionezi sa iti cumperi un apartament in aceasta zona, ai posibilitatea de a-ti alege unul dintre cele mai noi apartamente de vanzare Herastrau. Este indicat sa iti indrepti atentia intr-un apartament amplasat intr-un imobil nou, din diferite motive.

In primul rand, cele mai noi apartamente de vanzare Herastrau, dispun de finisaje premium, iar din acest punct de vedere nu mai trebuie sa cheltuiesti nici un ban. In plus, dat fiind faptul ca discutam despre imobile recent construite, acestea au o compartimentare moderna, in comparatie cu blocurile vechi.

Daca iti surade insa si ideea de a-ti indrepta atentia spre un apartament dintr-un imobil vechi, care are un pret de achizitie mai mic, este important sa cunosti si alte detalii care iti pot influenta decizia.

consultanta Dan Bradu

In primul rand, dat fiind faptul ca discutam despre apartamente construite in anii 70 si 80, multe dintre acestea sunt de “tip vagon”, astfel ca vei trece dintr-o camera in alta, fara a avea hol.

Un alt dezavantaj al acestor apartamente este acela ca in majoritatea cazurilor necesita investitii in renovare. Nu putini sunt cei care si-au cumparat un astfel de apartament la un pret atractiv, iar apoi au mai investit inca 40 – 50 % din pretul apartamentului pentru a-l face pe gustul lor.

Daca alegi insa un apartament nou, intr-un imobil nou, nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere, pentru ca nu trebuie sa cheltuiesti nici un ban in ceea ce priveste renovarea apartamentului.

Asadar, primele doua aspecte importante sunt stabilite pana acum, si anume zona si apartamentul intr-un bloc nou. Ei bine, in functie de necesitati, si in functie de numarul persoanelor care vor locui in apartament, vei putea opta pentru un apartament cu doua, cu trei sau chiar si cu patru camere.

Etajul conteaza iarasi foarte mult. Unii isi doresc apartamente la parter, pentru a nu fi nevoie sa urce multe scari pana intra in locuinta. Altii isi doresc apartamente la etajele intermediare, pentru ca acestea vin cu cele mai multe avantaje.

Cea mai inteleapta idee insa, este sa iti alegi un apartament la ultimul etaj in zona Herastrau. Aceasta este una dintre cel mai frumoase zone din capitala, iar de la ultimul etaj, in fiecare clipa cand vei privi de pe balcon, vei avea parte de privelistea minunata a parcului sau a lacului.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.