Ingrediente:
- 500 g de piersici,
- 4 oua,
- 150 g de zahar,
- 1/2 pahar de vin,
- 2-3 foi de gelatina.
Mod de preparare:
Se curata piersicile si se pun cu zaharul si vinul sa fiarba pana se obtine un piure gros. Se adauga gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile. Se da jos de pe foc si cand se raceste se adauga albusurile batuta spuma, se incorporeaza, se pune crema in cupe si se da la frigider.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente