Cotlet de berbec la tava cu ciuperci

Share Button
  • 8 cotlete de berbec
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 4 rosii, 50 ml ulei
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper, cimbru

Ciupercile se curata, se spala, se toaca marunt si se calesc in ulei. Cotletele se curata si se pun intr-o tava, alaturi de ciupercile calite, cu tot cu ulei, si de rosiile taiate in felii. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, apoi se introduce tava la cuptor, unde se lasa, la foc potrivit, pana se rumeneste carnea pe ambele parti. Se servesc cu patrunjel tocat si cu mamaliguta calda.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.