Ingrediente:
- un galbenus,
- 50 g ciocolata rasa sau 30 g cacao cernuta,
- 50 g zahar,
- 1/2 l lapte,
- vanilie,
- 100 g frisca batuta si indulcita.
Mod de preparare:
Galbenusul se freaca cu cacaua cernuta sau ciocolata rasa, cu zaharul vanilat si zaharul tos, turnind cite putin lapte clocotit si batind mereu cu furculita. Se pune in cescute de cafea turceasca si se serveste fierbinte, simpla, sau cu frisca deasupra.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
Comentarii recente