Chiftelute de legume

consultanta Dan Bradu

Ingrediente:

  • 4 buc. cartofi,
  • 1 buc. morcov,
  • 1 buc. radacina patrunjel,
  • o mina de mazare,
  • 1/2 buc. ceapa mica,
  • 2 lingurite verdeata tocata,
  • 1 ou,
  • 1 1/2 lingura faina,
  • 1/2 lingura ulei sau unt,
  • sare.

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul, se scurge bine de apa si se da prin sita. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ceapa foarte fin tocata, cu oul, sarea, verdeata tocata si faina. Se formeaza cu mina chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in grasimea bine incinsa.

Mod de servire:

Se servesc imediat.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.