- o cana de zahar
- 2 cani de faina, un ou
- un pliculet de zahar vanilat
- 2 linguri de unt
- o sticluta de esenta de rom
Un sfert din cantitatea de zahar se caramelizeaza putin, cat sa nu se arda, apoi se stinge cu putina apa. Se toarna faina intr-un castron adanc, se face o groapa in mijloc, unde se pune zaharul caramelizat, racit intre timp, adaugand
apoi oul intreg, o lingura de unt topit, zaharul vanilat si restul de zahar tos. Se omogenizeaza, apoi se toarna in forme unse cu unt si se da la cuptor, la foc potrivit.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente