Cele mai importante sfaturi pentru parinti atunci cand cumpara jucarii pentru copiii lor

Cele mai importante sfaturi pentru parinti atunci cand cumpara jucarii pentru copiii lor
consultanta Dan Bradu

Este foarte important ca fiecare parinte sa cumpere jucarii potrivite pentru varsta copilului lor astfel incat acesta sa se poata dezvolta armonios. Incercati jucarii interioare interactive pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 3 ani. Permiteti-le copiilor sa-si stimuleze imaginatia cu jucarii precum plastilina, creioanele mari, o tabla cu piese mari, carti viu colorate cu muzica sau o casa de papusi. Acestea sunt optiuni deosebit de grozave pentru o zi ploioasa.

Cumparati haine interesante. Copiilor le place sa se joace sa se deghizeze. Cautati haine care sa le permita sa se imbrace ca super-eroi, printese sau personajul TV preferat. De asemenea, va puteti gandi la diferite profesii care sa va ajute sa veniti cu costume, inclusiv politisti, astronauti, bucatari sau asistente.

Cautati jucarii in aer liber pentru copii cu varste intre 2 si 3 ani. Nu este niciodata prea devreme pentru a incuraja un stil de viata activ. Jucariile pentru nisip, creta, masinile si vagoanele rezistente, mingiile sau pistoalele cu apa sunt optiuni foarte bune.

Alegeti jucarii care incurajeaza exprimarea artistica. Permiteti copiilor sa devina creativi cu blocuri de constructie, sa modeleze plastilina si sa coloreze cu markere si creioane non-toxice mari, vopsele sau chiar sa foloseasca elemente ceva mai complexe cum sunt lutul si nisipul pentru relaxare.

Alege jucarii care leaga copiii de lumea din jurul lor. Cautati jucarii care sa reprezinte personajul cu care copiii sunt familiarizati, precum super-eroul lor preferat sau o jucarie de plus din desenul animat preferat. Puteti gasi mai multe astfel de variante pe krbaby.ro.

Cautati jucarii care dezvolta abilitati pentru copii de 4 pana la 5 ani. Copiii de aceasta varsta se bucura sa se joace cu lut modelator, jucarii cu baterie, stencil, instrumente muzicale simple pentru copii, carti si puzzle-uri din 9-24 piese.

kurtmann.ro

Alegeti jucarii care pot fi impartite cu prietenii. Dezvoltarea sociala este foarte importanta intre 3 si 5 ani, asa ca ar trebui sa cautati jocuri de carti, marionete, jucarii pentru constructii si alte jucarii cu care copiii se pot juca impreuna. Incurajati copiii sa isi imparta jucariile si sa se oace in grup.

Alegeti jucarii care promoveaza activitatea pentru copiii cu varste de peste cinci ani. Alegeti patine cu rotile, sanii, zmee, ustensile pentru vopsire si desen, materiale de cusut si seturi de instrumente necomplicate. O bicicleta este o alta modalitate excelenta de a scoate copiii afara – in functie de dimensiunea copilului, se va alege si dimensiunea bicicletei.

Pentru copiii mai mari, cautati jucarii care sa ii implice in mediul lor. Incercati masini controlate de la distanta, drone, creta, kituri pentru experimente stiintifice, kituri de spionaj, telescoape sau orice altceva care va crea amintiri placute.

Cumparati jucarii care accentueaza interactiunea pentru copiii mai mari. Jocurile interactive precum puzzle-urile, jocurile de masa si domino-urile permit copiilor mai mari sa se joace impreuna si sa isi dezvolte relatiile cu cei din jur.

Toate aceste jucarii sunt perfecte pentru copii si se potrivesc varstei lor, ceea ce este foarte important.

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.