Cele mai bune software-uri pentru crearea jocurilor

Cele mai bune software-uri pentru crearea jocurilor

Va place sa petreceti timpul jucandu-va pe smartphone sau tableta? In aceste conditii, cu siguranta aveti jocurile preferate.

Ei bine, v-ati gandit insa cum ar fi daca ati avea posibilitatea de a crea propriul joc? Nu este imposibil acest lucru, mai ales in zilele noastre cand pe o tableta Huawei de exemplu, aveti posibilitatea de a instala diferite software-uri pe care sa le folositi pentru a va crea propriile jocuri.

Indiferent de faptul ca va plac jocurile de strategie, jocurile de cultura generala sau jocurile de actiune, exista diferite software-uri pe care le puteti instala pe tableta dvs. Android, indiferent ca este o tableta Huawei sau o tableta de la alt producator.

Instalati aceste software-uri, si creati-va jocurile in functie de preferinte. Haideti asadar sa vedem in cele ce urmeaza, despre ce este vorba.

1. AppGameKit

Intrebati pe oricine despre NA4, Bouncing Brendan sau SK Robot si va vor spune ca jocurile sunt cu adevarat fascinante. Ei bine, datorita AppleGameKIt. Puternicul creator de jocuri accepta limbajul de codare C ++ si vine cu o interfata usor de utilizat.

AppleGameKit este un instrument multi-platforma, ceea ce inseamna ca jocurile dvs. pot fi publicate pe Blackberry, Android, iOS si Windows. Planurile lor tarifare incep de la 39 USD, si veti obtine un depanator complet, scheme de culori, un editor si un compilator, printre multe alte caracteristici. Cea mai trista veste insa este aceea ca trebuie sa platiti acei 39 de dolari, pentru ca aplicatia nu are si o versiune gratuita.

2. CryEngine

CryEngine va permite sa va deblocati practic creativitatea de dezvoltare a jocului. Spre deosebire de majoritatea aplicatiilor de acest gen, nu trebuie sa fiti programator pentru a utiliza CryEngine, deoarece pe site-ul web exista tutoriale video de sustinere pe care le puteti utiliza.

CryEngine este descarcabil gratuit si puteti, de asemenea, sa va dezvoltati jocurile gratuit pana cand decideti sa le vindeti. Apoi, va trebui sa platiti 5% din venituri, dupa ce ati castigat primii 5000 de dolari.

3. Godot Engine

Godot Engine este un alt dezvoltator de jocuri gratuit, pe care cu siguranta ar trebui sa il incercati in cazul in care va surade ideea de a crea primul dvs. joc. Este important sa aveti la cunostinta faptul ca acest software va permite sa creati jocuri 2D si 3D. Godot foloseste abordarea drag-and-drop pentru a va crea jocurile.

Aplicatia este distractiva si va permite sa va publicati jocurile pe Windows, Android si iOS, precum si pe HTML5, Mac si Linux. In fiecare an, Godot lanseaza o noua functie. Suporta limbajul de codare C ++ ca majoritatea aplicatiilor.

4. MonoGame

La fel ca majoritatea motoarelor din aceasta lista, MonoGame este un instrument multi-platforma. Va puteti publica jocurile pe Windows, Android si iOS gratuit. Aplicatia accepta limbaje de programare Net si C #. Ca incepator, puteti beneficia de tutorialele video care sunt disponibile pe site-ul lor web. Unele jocuri mobile populare care au fost create de MonoGame sunt Skulls of the Shogun si Fez.

5. Unity

Unity va permite sa va creati jocurile unice folosind efecte 2D si 3D. Creatorul jocului va permite sa achizitionati o gama larga de active de pe site-ul lor web, pe care sa le puteti utiliza pentru a va dezvolta jocurile. Suporta Android, Windows, File OS si iOS.

Unity are un pachet gratuit pentru uz personal, dar este posibil sa trebuiasca sa platiti 25 USD / luna pentru Planul Plus sau 125 USD / luna pentru Editia Pro, daca intentionati sa faceti jocuri pe care sa le vindeti. Exemple de jocuri care au fost dezvoltate de Unity includ Pokémon Go si Angry Birds.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.