Cea mai buna saltea pentru persoanele supraponderale

Cea mai buna saltea pentru persoanele supraponderale

Somnul este esential pentru starea generala de sanatate si bunastare. Somnul de calitate are efecte mentale si fizice pozitive: imbunatateste memoria, atentia si metabolismul. De asemenea, ajuta la recuperare si gestionarea durerii.

O saltea buna incurajeaza un somn de calitate si ofera sprijin pentru tot corpul. Achizitionarea unei saltele de sustinere este deosebit de importanta pentru persoanele care cantaresc peste 200 de lire sterline.

Oamenii grei pun mai multa presiune pe saltele si, ca urmare, sunt mai predispusi sa observe o lipsa de sprijin. Deoarece greutatea suplimentara pe o saltea poate accelera uzura normala, o saltea durabila cu suport de lunga durata este cruciala pentru persoanele mai mari.

In acest ghid, vom acoperi alegerile noastre de top pentru cele mai bune saltele pentru persoanele supraponderale, ce sa cautam in ceea ce priveste grosimea si fermitatea saltelei si ce tip de saltea este cel mai bun.

Desi toata lumea are nevoi unice, majoritatea persoanelor grele vor beneficia de o saltea mai groasa, cu suport adecvat pentru margini si scutire a punctului de presiune. Vom include, de asemenea, cateva sfaturi de ajutor pentru somn si accesorii suplimentare de luat in considerare pentru mai multa asistenta.

Saltea pentru persoane supraponderale

Salteaua Somnart XXL Memory Plus, saltea pentru persoane supraponderale, rezistenta la greutate este o saltea hibrida conceputa special pentru persoanele grele, cu suport ferm si conturare minima.

Salteaua Somnart XXL Memory Plus atrage sustinerea din colaci inveliti individual, ceea ce impiedica scufundarea saltelei de-a lungul marginilor. Bobinele adauga, de asemenea, flux de aer in toata salteaua si imbunatatesc reglarea temperaturii.

Stratul superior de spuma cu memorie de gel matlasat rezista la impresiile corpului pe termen lung, astfel incat salteaua mentine un nivel consistent de confort si suport pentru o perioada mai lunga de timp. Acest strat atrage, de asemenea, caldura de pe corp. Sub spuma cu memorie de gel se afla un strat de spuma ferma, care contureaza usor forma corpului pentru a ameliora punctele de presiune fara a simti ca se scufunda prea adanc.

Miezul de sustinere de 6 inci al bobinelor  acoperite individual scade transferul de miscare pe toata salteaua si ofera un suport amplu pentru persoanele care cantaresc peste 200 de kilograme. O baza de spuma de inalta densitate intareste bobinele si adauga durabilitate saltelei.

Salteaua pentru persoane supraponderale, rezistenta la greutate este ferma si ofera suport pentru tot corpul. Pentru persoanele care doresc o senzatie mai moale, exista o optiune de a adauga un topper latex de firma medie pentru o taxa suplimentara.

Desi salteaua regleaza bine temperatura cu spuma cu memorie de gel si spirale interioare, persoanele care dorm fierbinti pot alege sa achizitioneze optiunea de panou de racire.

Salteaua ofera transport gratuit si returneaza cu o perioada de 120 de nopti de somn. Exista o perioada minima de 30 de nopti pentru a va oferi corpului timp sa se adapteze la saltea, dupa care puteti initia o intoarcere daca decideti ca nu este potrivit pentru dvs. Salteaua este sustinuta de o garantie de 10 ani.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.