Ce sunt containerele? 

Ce sunt containerele? 

Realizarea unei case cu un container de mare ofera mai multe avantaje, pe langa realizarea unei case cu un stil unic si indraznet. Atat de mult incat astazi putem vorbi deja despre o arhitectura de containere care reinventeaza un stil de locuinta.


Produsele marca Hebo reprezinta mixul ideal intre tehnologie si confort astfel incat fiecare persoana sa aiba doar avantaje cand le cumpara.


Proiectarea unei case realizate cu containere poate parea simpla, dar exista mai multe aspecte care trebuie luate in considerare pentru compozitia spatiilor si pentru a obtine rezultate bune in constructia finala. Cand toate detaliile sunt bine lucrate, rezultatele pot fi cu adevarat spectaculoase.

Astazi, acest tip de constructie de case incepe sa aiba o cerere puternica pe piata pentru locuinte prefabricate. Printre diferitele avantaje oferite de casele realizate cu containere, putem evidentia:

1. Accesibil

Cel mai mare stimulent si avantaj pentru toti cei care se gandesc sa faca o casa cu containere maritime este ca preturile lor sunt foarte accesibile.

Obtinerea unui container folosit si transformarea acestuia intr-o casa este mult mai putin costisitoare decat obtinerea unei case in cel mai ieftin loc dintr-un oras. Principalele motive pentru aceasta reducere a costurilor constau in principal in utilizarea containerului maritim ca structura de sustinere a casei, cu care, costurile totale de constructie sunt reduse cu pana la 50% in comparatie cu constructia traditionala.


2. Un design practic pentru o constructie simpla

Desi poate parea altfel, este foarte usor sa transformati un container intr-o casa. Doar un design bun si un sistem de constructie adecvat sunt necesare pentru a obtine rezultate bune in ceea ce priveste calitatea viitoarei case.

Multi oameni aleg sa-si faca propria casa dintr-un recipient, avand in vedere simplitatea pe care o reprezinta. Desi aceasta este o optiune buna pentru multi, este, de asemenea, necesar sa aveti o consiliere tehnica corecta atunci cand incepeti un proiect de acest tip de case.

Pe site-uri veti gasi   mai multe informatii utile si puteti solicita, de asemenea, pretul unei case container pentru viitoarea casa.

3. Economie de timp

Acesta este un alt dintre principalele avantaje din spatele constructiei de case de containere. In mod normal, companiile efectueaza proiecte prefabricate sau construite direct pe santier.

Prin realizarea unei fundatii foarte simple, adaptata acestui tip de case, ramane doar sa asteptati ziua livrarii. Pentru ca practic nu trebuie sa ridici peretii si tavanele si este doar o chestiune de adaptare a unei structuri existente pentru a o folosi ca locuinta, timpii de constructie sunt intr-adevar foarte scurti. In termen de 3 luni, o casa de 90m2 poate fi livrata 4. Posibilitati multiple de spatii si finisaje La inceput, caracteristicile materialelor si forma containerelor pot parea ceva care ne limiteaza din punct de vedere al designului, dar daca lasam imaginatia sa zboare putin si ne consultam cu arhitectii si designerii, putem ajunge sa compunem diverse forme, spatii si finisaje exterioare si interioare surprinzatoare.

Puteti face cu adevarat o casa de vis, este doar o chestiune de a studia bine designul si de a adapta sistemele de constructie la modulul de container. Trebuie sa iesi literalmente din cutie si sa construiesti un proiect arhitectural fara limitari.

5. Un sistem de constructie modular si transportabil

O alta problema cu adevarat surprinzatoare despre casele de containere este ca le putem face transportabile si modulare. De exemplu, este foarte usor sa extindeti o casa cu containere, este necesar doar sa studiati nevoile si sa incorporati noi module in casa.

De asemenea, este posibil sa se proiecteze modulele ca locuinte temporare sau birouri, cu marele avantaj de a putea muta ori de cate ori este necesar si pentru care ar fi necesar doar un camion cu macara.

6. Constructie

Ecologica In sine, realizarea unei case de containere necesita o arhitectura complet diferita si personala. Multi oameni opteaza pentru aceasta optiune, deoarece reutilizarea acestor structuri inseamna economii mari de energie si materiale care aduc beneficii mediului. Cele mai multe companii ofera containere dezafectate, care urmeaza sa fie in curand scoase din functiune, dar pot fi inca folosite pentru a fi utilizate ca case.

Reciclarea otelului din containere este un proces cu un consum ridicat de energie si cu cantitati mari de Co2 emise in atmosfera. Daca alegeti sa reutilizati un container, principalul beneficiu din punct de vedere al mediului este reducerea acestor consumuri de energie prin reutilizarea modulelor.

Daca alegeti sa reutilizati un container, principalele economii din punctul de vedere al planetei sunt ca reciclarea a tot ceea ce otelul este un proces care necesita multa energie.

7. Declaratie de stil

Dar, in ciuda tuturor faptelor mentionate, cel mai mare beneficiu al unui design al unei case cu containere este ca se realizeaza o casa foarte functionala. Pe langa faptul ca este complet nou,  va iesi in evidenta fata de vecini. Fara indoiala, este o casa care spune multe despre sine.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.